"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד לאירוע לאומני בבאר שבע: בדואי תקף מאבטח ושדד את נשקו

החשוד נלכד בתום מרדף רגלי במרכז מסחרי בעיר, עם אקדחו של המאבטח כשהוא מוסלק במכנסיו ומכוסה בדם • ע"פ חקירה ראשונית ביקש לבצע פיגוע קטלני • חשד לאירוע על רקע פלילי באשדוד: בן מיעוטים כבן 40 נדקר, מצבו קל עד בינוני

,עודכן
נשקו של המאבטח עם כתמי הדם // צילום: דוברות המשטרה // נשקו של המאבטח עם כתמי הדם // צילום: דוברות המשטרה

חשד לאירוע על רקע לאומני בבאר שבע:בלשי משטרת באר שבע עצרו היום (חמישי) בדואי כבן 20, תושב חורה שבפזורה, בחשד כי חטף אקדח ממאבטח בשכונה ג' בעיר, תוך מאבק אלים ופציעתו של המאבטח. החשוד נמלט בריצה מהמקום, וכוחות מתוגברים של שוטרים ובלשים הוקפצו לאזור והחלו בסריקות.

צוות של בלשים שהיה באזור מרכז הקניות one בעיר הבחין בבחור צעיר שהולך בצורה חשודה, הורה לו לעצור אך הוא נמלט בריצה. בתום מרדף רגלי, הבלשים עצרו אותו ובחיפוש שנערך עליו נמצא אקדח ועליו כתמי דם, כשהוא מוסלק במכנסיו. החשוד הועבר לחקירה בתחנת המשטרה בבאר שבע.

מחקירה ראשונית של האירוע, עלה החשד כי הבדואי ככל הנראה חטף את הנשק מהמאבטח והלך לכיוון מרכז הקניות one, שם ביקש לבצע פיגוע קטלני. ״תגובתם המהירה והנחושה של הבלשים הביאה למעצרו של החשוד בחטיפת האקדח מהמאבטח וסיכלה אפשרות לשימוש באקדח ולפגיעה באזרחים״, נמסר מהמשטרה. עוד העלתה החקירה כי החשוד התנפל על המאבטח מאחור, וחטף את האקדח שלו.

מאוחר יותר היום התקבל דיווח על גבר שנדקר ברחוב העצמאות באשדוד. כוחות משטרה עורכים כעת סריקות אחר חשוד בעל חזות דתית שעל פי החשד תקף ודקר אדם אחר (עלטזאכן) בחנייה ברחוב העצמאות באשדוד, כך נמסר מהמשטרה. מצבו של הנדקר קל עד בינוני והוא סובל מפציעה בגפיים. הוא פונה להמשך טיפול בבית החולים ברזילי.

צילום: דוברות המשטרה| צילום: דוברות המשטרה

תחילה חשדו במשטרה כי מדובר באירוע על רקע לאומני, אך ככל שמתקדמת החקירה הראשונית, מתחזק החשד כי בניגוד לדיווח הראשוני שמבוסס על דברי הקורבן, ייתכן והאירוע הנו על רקע פלילי.

זירת האירוע באשדוד // צילום: דוברות המשטרה (לכיש)
זירת האירוע באשדוד // צילום: דוברות המשטרה (לכיש)

זירת האירוע באשדוד // צילום: דוברות המשטרה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר