"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיל האוויר יקבל מטוסי "אדיר" חדשים
בתחילת שבוע הבא יתקבלו המטוסים החדשים שיצטרפו אל השניים שנקלטו בישראל בדצמבר 2016 • ביום העצמאות ישתתפו המטוסים במטס החגיגי של חיל האוויר

חיל האוויר יקבל מטוסי "אדיר" חדשים

בתחילת שבוע הבא יתקבלו המטוסים החדשים שיצטרפו אל השניים שנקלטו בישראל בדצמבר 2016 • ביום העצמאות ישתתפו המטוסים במטס החגיגי של חיל האוויר

מערכת היום
, עודכן

ביום ראשון הקרוב, בשעות אחר הצהרים, עתיד לקבל חיל האוויר שלושה מטוסי "אדיר" חדשים.

דוצ

שלושת המטוסים, אשר ימריאו מחר מבסיס האימונים בארצות הברית, יצטרפו לשני מטוסי ה-״אדיר״ שנחתו בבסיס נבטים בדצמבר 2016.

כמו כן, ביום העצמאות הקרוב, טייסת האדיר עתידה להשתתף לראשונה במטס חיל האוויר. השבוע ביצע חיל האוויר אימון תדלוק בארה"ב לקראת ההגעה לישראל.

טקס קבלת מטוסי ה"האדיר" בדצמבר // צילום: דודו גרינשפן
טקס קבלת מטוסי ה"האדיר" בדצמבר // צילום: דודו גרינשפן

טקס קבלת מטוסי ה"האדיר" בדצמבר // צילום: דודו גרינשפן

בדצמבר 2016, בטקס חגיגי,נחתו מטוסי ה"אדיר" הראשונים בישראל. בנאומו אמר ראש הממשלה: "טייסי האדיר ומטוסי האדיר יוכלו לפעול בכל זירה - קרובה יותר וקרובה פחות. כמעט בכל יום אני נדרש לאשר משימות של הזרוע הארוכה של ישראל. אני וכל אזרחי ישראל שמים מבטחנו בכם- טייסי ישראל. הזרוע הארוכה הזו נעשתה היום יותר ארוכה, יותר עוצמתית. כל מי שחושב לתקוף אותנו יותקף. כל מי שחושב להשמיד אותנו- מעמיד עצמו בסכנת השמדה". נתניהו הוסיף כי "רק עוצמה מעוררת כבוד, רק עוצמה מביאה בריתות, רק עוצמה מביאה שלום".

מפקד חיל האוויר אמיר אשל אמר בטקס כי "השמש החמימה התחלפה בירח מלא אבל החום בלב נשאר אותו דבר. הטייסים האמריקאים לקחו החלטות מקצועיות נכונות ונמנעו מסיכונים. אנחנו מעריכים את המאמצים שלהם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...