"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פליטת הכדור הקטלנית: השימוש באקדחים באימונים נאסר בצה"ל
לאחר מותו הטרגי של סמ"ר שחר סטרוג ז"ל, הונחו הלוחמים להשיב את אקדחיהם • הלוחם שפלט את הכדור נעצר והובא לחקירת מצ"ח, ועדת חקירה הוקמה
אקדח של לוחם דובדבן // צילום: דו"צ

פליטת הכדור הקטלנית: השימוש באקדחים באימונים נאסר בצה"ל

לאחר מותו הטרגי של סמ"ר שחר סטרוג ז"ל, הונחו הלוחמים להשיב את אקדחיהם • הלוחם שפלט את הכדור נעצר והובא לחקירת מצ"ח, ועדת חקירה הוקמה

מערכת היום
, עודכן

המערכת הצבאית מרעננת הנחיות בעקבות מותו הטראגי שלסמ"ר שחר סטרוג ז"ל,לוחם דובדבן, קצין בטיחות ראשי, אל"מ עודד בר מעוז, אסר היום (רביעי) על שימוש באקדח צבאי לאימונים ולשגרה למעט פעילות מבצעית וכוננות מוגברת, והתנה את השבת האקדחים האישיים ללוחמים בהשתתפות בכנס קצין חי"ר צנחנים בנושא שצפוי להיערך ביום ראשון.

עוד הונחו מפקדי היחידות לרענן את ההוראות בהקשר לנשיאה, שימוש ואחזקה של אקדח פרטי. עוד הורה קצין הבטיחות הראשי על הקמת ועדת חקירה בראשות מפקד עוצבת השרון, אל"מ בצלאל שנייד, על התאונה הקטלנית.

אמש נהרג סמ"ר סטרוג ז"ל מפליטת כדור שנורה מאקדחו של חברו ליחידה. הלוחם ששיחק באקדחו, נעצר לצורך חקירת מצ"ח וככל הנראה יובא להארכת מעצר בהמשך היום, בבית הדין הצבאי ביפו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...