"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סירות מעזה התעמתו עם צה"ל
משט מחאה ימי יצא מעזה • הפלשתינים הציתו צמיגים על רפסודות, וניסו להשיטן לכיוון ישראל • צה"ל הגיב בירי אזהרה
הסירות הפלשתיניות והרפסודות עם הצמיגים הבוערים // צילום: רויטרס

סירות מעזה התעמתו עם צה"ל

משט מחאה ימי יצא מעזה • הפלשתינים הציתו צמיגים על רפסודות, וניסו להשיטן לכיוון ישראל • צה"ל הגיב בירי אזהרה

ניקי גוטמן
, עודכן

צורה חדשה של הפרות סדר פלשתיניות: כמה עשרות סירות החלו לשוט מכיוון עזה לעבר הגבול הימי עם ישראל. הפלשתינים על הספינות ניסו להצית צמיגים על גבי רפסודות, ולהשיט אותן לעבר ישראל, אך הניסיון לא צלח. במקביל, מתפרעים אלפים על רצועת החוף בעזה בסמוך לגבול עם ישראל.

מדובר צה"ל נמסר: "לפני כשעתיים החלה הפרת סדר ימית בה השתתפו עשרות בודדות של כלי שיט פלסטינים שיצאו ממעגן עזה ונעו לכיוון שטח מדינת ישראל. במהלך הפרת הסדר הימית המפגינים הבעירו צמיגים. בתגובה לוחמי צה״ל ביצעו ירי אזהרה לאוויר וירי לקרבת הסירות. אין נפגעים לכוחותינו. הגבול הימי נשמר".

"במקביל, ברצועת החוף מתקהלים אלפי מפרי סדר פלשתינים ש מבעירים צמיגים ומיידים אבנים. מספר מפרי סדר זרקו מטען לעבר לוחמי צה"ל - אין נפגעים לכוחותינו. לוחמי צה"ל מגיבים באמצעים לפיזור הפגנות ובירי בהתאם להוראות הפתיחה באש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...