הפרק הבא בסדרת קול אוף דיוטי, Modern Warfare 2, יגיע לקונסולות ולמחשב ב-28 באוקטובר. יותר מדי פרטים אין כרגע, חוץ מהידיעה שזהו רימייק למשחק המצליח באותו השם מ-2009, משחק שנחשב עד היום לאחד הכותרים הכי איכותיים בסדרה. על אף המידע הדליל, הואילה בטובה חברת אקטיוויז'ן לשחרר סרטון קצר (אך לרוע המזל נטול גיימפליי) שעורך לנו היכרות מחודשת עם כמה דמויות אהובות שמעריצי הסדרה יזהו בקלות - הלוא הם קפטן "סואופ" מקטביש וחבריו לנשק.
אבל מה שהכי הרעיד לנו את אצבע ההדק בטיזר הטרי הוא המחווה למפת המולטיפלייר המיתולגית Shipyard, שאנחנו מכירים בה כל מילימטר מרובע. יהיה מעניין לראות אם MW2 ישיב את מותג משחקי היריות המוביל למסלולו התקין, זאת לאחר האכזבה מ-Vanguard שיצא בשנה ולא עמד בציפיות, לא של הגיימרים וגם לא של אקטיוויז'ן עצמה, אשר הודתה כי המשחק מכר הרבה פחות עותקים משקיוותה. אולי הפעם.
פלייסטיישן פינת הוליווד
שלושה מותגי פלייסטיישן נוספים יוצאים מהקונסולה ויגיעו בשנים הקרובות למסכי הטלוויזיה והקולנוע. נטפליקס, כך דווח, כבר עובדת במרץ על סדרה שמבוססת על משחקי Horizon המעולים, בעוד שאמזון שוקלת להפיק סדרה שמבוססת על God of War וסרט של Gran Turismo, אך ההסכמים איתה טרם נחתמו אז מוקדם לפתוח את נאדות היין ששותים על האולימפוס. שלושת הפרויקטים האלה מצטרפים, כזכור, לסדרה של The Last Of Us שתגיע ב-2023 לערוץ HBO, וגם נציין שבשירות הסטרימינג Peacock מבית NBC ויוניברסל שוקדים על סדרה של Twisted Metal, משחק האקשן המוטורי המטורף מימי הפלייסטיישן הראשונים. רק שמרוב סדרות וסרטים לא ישכחו מהמשחקים, כן?
השורד האחרון
אלקטרוניק ארטס חשפה את הטריילר הראשון של Star Wars Jedi: Survivor, ההמשכון המצופה ל-Jedi: Fallen Order זוכה הפרסים מ-2019. המשחק עתיד לצאת במהלך השנה הבאה (אל תיראו מופתעים רק אם רק בסופה), ולמרות שהטריילר לא מציג גיימפליי (טרנד חוזר השבוע), הנה עובדה מסקרנת: עלילת המשחק תתרחש חמש שנים לאחר זו של הפרק הראשון, ושימו לב לזה - היא גם תתרחש בתקופה של "אובי ואן קנובי", סדרת "מלחמת הכוכבים" החדשה מבית דיסני פלוס עם יואן מקגרגור בתפקיד הראשי. ניחוש מושכל שלנו: זה ממש לא צירוף מקרים, ויש להניח שיהיה קשר בין שני הפרויקטים - הופעת אורח במקרה הטוב, או רמיזה זניחה למעריצים חדי אבחנה במקרה ההגיוני יותר.
מריו בלי מע"מ
חברת תור גיימינג תפתח הקיץ חנות רשמית שנייה של נינטנדו בישראל, הפעם באילת, בהשקעה של שני מיליון שקלים. החנות הראשונה נפתחה לפני כשנתיים בדיזנגוף סנטר, תל אביב, ומהווה מוקד עלייה לרגל בשביל חובבי פוקימון, זלדה, דונקי קונג ושרברבים איטלקיים משופמים. רון קלדס, מנכ"ל תור גיימינג, אמר כי "לאור ההצלחה הגדולה של נינטנדו תל אביב, היה לנו ברור שאנו רוצים להרחיב את הפריסה הארצית ולגרום לעוד הרבה חיוכים אצל ילדים והורים". מיקום החנות החדשה ומועד הפתיחה המדויק יימסרו בהמשך, ובינתיים לואיג'י נצפה תופס צבע בחוף המגדלור.
לא מריו ואפילו לא פקמן: הוכרזה הדמות האייקונית ביותר בהיסטוריה
משנה את חוקי המשחק: פוטין לוקח את המלחמה מול המערב לכיוון חדש ומפתיע
פרסומת | החזר על טיסה שבוטלה
ב"פורטנייט" זה הצליח: התופעה שעשויה לשנות את כל חוקי המשחק של תעשיית הגיימינג
טבעות חכמות, מחשבים שקופים והאקרים איראניים: חדשות הטכנולוגיה - בקצרה
