"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לראשונה: דף פייסבוק לכנסת בשפה הרוסית
יו"ר הכנסת אדלשטיין: "כלי יעיל וחשוב עבור ההסברה הישראלית"
צילום: דודי ועקנין (ארכיון) // כנסת ישראל

לראשונה: דף פייסבוק לכנסת בשפה הרוסית

יו"ר הכנסת אדלשטיין: "כלי יעיל וחשוב עבור ההסברה הישראלית"

זאב קליין
, עודכן

עדיין לא ביידיש, אמהרית, לדינו וצרפתית, וגם לא ברומנית ובפולנית - אבל מהיום, ולראשונה ואחרי חצי יובל שנים לעליית יהדות ברה"מ לשעבר,דף פייסבוק חדש לכנסת בשפה הרוסית. העמוד מצטרף לעמוד הרשמי של הכנסת, המעדכן את הגולשים בעברית, בערבית ובאנגלית.

"מדובר בכלי יעיל וחשוב עבור ההסברה הישראלית", הדגיש יו"ר הכנסת, ח"כ יולי אדלשטיין, "אני מאמין שדפי הפייסבוק של הכנסת בשפות אחרות יכולים לשפוך אור על עניינים רבים וחשובים המתרחשים בכנסת ובמדינת ישראל גם לציבור הרחב בעולם שאינו קורא עברית".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מנכ"ל הכנסת רונן פלוט הוסיף כי העמוד הוא "פלטפורמה מצויינת להיות בקשר עם הכנסת וללמוד על העבודה הרבה הנעשית בה".

בישראל יש לא פחות מ-37 שפות ודיאלקטים, כולל שפות סימנים‏ עם ציבור דוברים של מעל 100,000 איש לשפה. רוב השפות מדוברות בקהילות קטנות של עולים חדשים.

את העמוד החדש, שכתובתו היאwww.facebook.com/TheKnessetRuעורך יגאל לפידוס, העורך כיום גם את אתר הכנסת ברוסית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...