"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פריצת דרך תכפיל חיי סוללת המכשיר הנייד

פיתוח של סטודנטים מבוסטון שהקימו את חברת הסטרט-אפ SolidEnergy יאפשר לדחוס לתוך הסוללה יותר אנרגיה ולהאריך את הזמן בו היא טעונה

,עודכן
סטרט-אפ חדש יאריך את חיי הסוללה // צילום: גטי אימג'ס // סטרט-אפ חדש יאריך את חיי הסוללה // צילום: גטי אימג'ס

פיתוח של סטונדטים ב-MIT, המכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס בבוסטון, יכפיל בקרוב מאוד את חיי הסוללות של המכשירים הניידים. הסוללות בטכנולוגיה החדשה יהיו זמינות בתחילת 2017, וכנראה יוצעו למכירה עם המכשירים שיושקו בתערוכת הסלולר בברצלונה ב-27 בפברואר 2017.

איור של דורות הסוללות, כאשר הסוללה הימנית ביותר היא הפיתוח החדש // צילום: מתוך הבטאון של MIT
איור של דורות הסוללות, כאשר הסוללה הימנית ביותר היא הפיתוח החדש // צילום: מתוך הבטאון של MIT

איור של דורות הסוללות, כאשר הסוללה הימנית ביותר היא הפיתוח החדש // צילום: מתוך הבטאון של MIT

סטודנטים שהקימו חברת סטארט-אפ בשם SolidEnergy יצרו סוג חדש של סוללת ליתיום-מטאל, עם קיבולת כפולה מהסוללות של היום. הטכנולוגיה הוכחה כבטוחה וכבר באוקטובר יושקו הסוללות למכשירי טלפון בטכנולוגיה החדשה. במהלך 2018 תשולב הטכנולוגיה גם בסוללות לכלי רכב חשמליים.

מנכ"ל SolidEnergy, קישאו, טען: "עם צפיפות אנרגיה כפולה, אנו יכולים להקטין את נפח הסוללה לחצי ועדיין לקבל או לקבל משך שימוש כמו בסוללת ליתיום-איון, או שאנו יכולים לייצר את הסוללה באותו נפח ולהשתמש בה זמן כפול".

הסוללה עובדת באמצעות מתג גרפיט עם שכבה דקה ביותר של ליתיום-מטאל, שיכול להחזיק יותר יונים חשמליים מאשר תאי סוללה רגילים.

הטכנולוגיה נחשפה באוקטובר 2015 ואז הושקעו בחברה 12 מיליון דולר. אימוץ הטכנולוגיה על ידי יצרני הסלולר תלוי בתמחור של הסוללות, שבשלב זה יקרות יותר מהסוללות הרגילות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר