"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגש: בן ה-7 שמתמודד עם שיתוק מוחין הגשים את חלומו לתכנת רובוטים

יונתן פגש מקרוב שני רובוטים וגם למד איך לתפעל אותם • החלום הבא הוא להיגמל מכיסא הגלגלים

,עודכן
0השמעה
יונתן מינקין והרובוטים
יונתן מינקין והרובוטים, צילום: One robotix

יונתן מינקין, חבר עמותת איל"ן, מתמודד עם שיתוק מוחין וחולם להיות מתכנת רובוטים על מנת לסייע לאנשים המתמודדים עם מגבלה פיזית כמותו. באחרונה השתתף יונתן בקמפיין ההתרמה לאיל"ן (איגוד ישראלי לילדים נפגעים) שמלווה אותו ואת משפחתו וסיפר על החלום שלו.

חברת ONE ROBOTIX (וואן רובוטיקס) החליטה להתגייס להגשים ליונתן את החלום, פנתה לעמותת איל"ן וביקשה להזמין את יונתן למשרד החברה. היום (שני) פגש יונתן מקרוב את הרובוטים השונים שמציעה החברה בישראל: את בלה הרנארבוט ואת temi.

כבר בהגיעו למשרדי החברה פגש את temi שליווה אותו לאורך מסדרונות החברה ועד הגיעו ליעד, הפגישה עם הרובוטים הנוספים. לאורך המפגש למד יונתן על הרובוטים השונים ואף הטמיע פקודות שונות בעצמו לרובוטים, בעזרת המטמיעים של החברה.

יונתן מתמודד עם שיתוק מוחין CP שהתגלה בגיל 8 חודשים במהלך אבחון עיכוב התפתחותי. הוא מתנייד בעזרת כיסא גלגלים ולו אחות תאומה בשם עלמה. יונתן והמשפחה משתתפים בטיולים של איל"ן והוא אף מתאמן במרכז הספורט "ספיבק" של העמותה ברמת גן. המשפחה מקפידה על טיולים וקמפנינג משפחתי למרות המורכבות.

ב-23.6.22 יתקיים אירוע התרמה לאיל"ן באולם סמולרש שבאוניברסיטת תל אביב, לציון 70 שנים לעמותה ולפעילותה, יונתן ייקח חלק באירוע גם כן.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר