"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראש בראש: פייסבוק הכריזה על מתחרה לזום

בתזמון כמעט מושלם: הרשת החברתית מכריזה על גרסה שולחנית לתוכנת המסרים המיידיים שלה • החידוש העיקרי: אפשרות לשיחות וידאו מרובות משתתפים

,עודכן
הגרסה החדשה למחשבים // צילום: פייסבוק

הרשת החברתית הכריזה אמש (חמישי) על השקת גרסה של פייסבוק מסנג׳ר, תוכנת המסרים המידיים שלה, למחשבי ווינדוס ו-MacOs. בנוסף לביצוע השיחות הרגילות תאפשר התוכנה לבצע גם שיחות ועידה מרובות משתתפים, בדיוק כמו בזום שהפכה לאפליקציה הפופולרית ביותר בתקופה האחרונה.

מאז פרצה מגפת הקורונה נראה כי כולם סביבנו שמעו על זום, האפליקציה שתהפוך לאחד מסמלי התקופה ונתפסת כאחת שמביאה את מה שתמיד חיפשנו - לדבר עם כמה שיותר אנשים בצורה נוחה בזמן אמת - ולשלוט בהכל בלי לצאת מהבית. בפייסבוק הבינו כנראה את הביקוש הגדול לשיחות וידאו מרובות משתתפים בעקבות מגפת הקורונה - והחליטו לנצל זאת גם כן.

ולמרות התזמון שנראה כמעט מושלם, כדאי אולי לציין כי מארק צוקרברג הכריז על הגרסה החדשה הכריז לפני כמעט שנה, עם הבטחה שהיא תהיה זמינה להורדה בתוך כמה חודשים בשתי הפלטפורמות.

הגרסה השולחנית החדשה תסנכרן באופן מוחלט עם האפליקציה בסמארטפונים, ותגיע גם כן היא תמיכה במצב כהה (Dark Mode). רוצים להתנסות? תוכלו להוריד אותה כבר עכשיו למחשבי ווינדוס כאן, או למחשבי Mac מכאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר