"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נסגר המעגל: חולצה הכלבה שנמלטה בגילה
שבוע לאחר חילוץ האם וששת גוריה - הכלבה הבוגרת שנמלטה, נלכדה והועברה לתל אביב

נסגר המעגל: חולצה הכלבה שנמלטה בגילה

שבוע לאחר חילוץ האם וששת גוריה - הכלבה הבוגרת שנמלטה, נלכדה והועברה לתל אביב

דין שמואל אלמס
, עודכן

שבוע לאחרחילוץ האם וששת גוריה משכונת גילה בירושלים- המעגל נסגר: הכלבה המבוהלת שנסה על נפשה חולצה והועבה לאגודת צער בעלי חיים בישראל.

כזכור, לפני כמה ימים נשלח לוכד בעלי החיים אייל גטניו על ידי אגודת צער בעלי חיים בישראל לגילה על מנת לתפוס כלבה מניקה, מפוחדת מאוד ולה שישה גורים יונקים. לצידה היתה כלבה קטנה נוספת מבוהלת, ייתכן גורה בוגרת יותר מהמלטה קודמת, שלא נפרדה מאמא.

התפיסה של הכלבה המניקה, שנכנסה היישר למלכודת הכלבים ההומאנית, היתה מושלמת והיא נשלחה עם גוריה לטיפול ושיקום בבית המחסה התל אביבי. עם זאת, הכלבה הלבנה שחיה לצדה כבר חודשים ברחוב, נסה על נפשה בבהלה מכל ההתרחשות שנוצרה ולא נראיתה באופק לצערם הרב של הפעילים.

לאחר שעזב אייל גטניו את השכונה, התקשרה תושבת השכונה למוקד אגודת צער בעלי חיים בישראל (4553*) לעדכן שהכלבה הלבנה שברחה - שבה אל השכונה. במשך ימים האכילה את הכלבה המבוהלת עד שאתמול עלה שוב המחלץ אייל גטניו לירושלים והפעם עם חץ הרדמה מיוחד בפגיעה מדויקת הצליח אייל לאסוף גם את הכלבה החששנית ולהביאה לטיפול ושיקום בבית האגודה. המטפלים באגודה הכינו לכלבה תא מחומם ונעים תחת מנורת חימום מיוחדת, ואט-אט יחלו יועצי האימוץ להכיר אותה מקרוב, לעבוד איתה ברכות ולהקנות לה את מלוא הביטחון לצדם של בני האדם ובתקווה שתמצא בית חם ואוהב.

הילמה שמושקוביץ יו"ר האגודה: "עוד מבצע חילוץ שהסתיים בהצלחה ואין יותר שמחה ממני שלא ויתרנו בימים של גשמים וסערה לא פשוטה בירושלים, שאספנו עוד יצור חסר ישע מחיים של חרפה וסבל ברחוב. אני קוראת לכל הווטרינריים הרשותיים בבקשה צאו אל השטח, תענו לקריאות התושבים שלכם כשהם מתקשרים לדווח על מצוקת בעלי חיים בתחום שיפוטכם".

מהאגודה מבקשים את עזרת הציבור עם תרומת שמיכות, סדינים ומגבות שיועילו מאוד בימי החורף הקרים, תרומות של מזון יבש לגורים ובוגרים, תרומות כספיות לחילוצים וכמובן למתנדבים שירעיפו על הנטושים אהבה רבה ויכינו אותם לביתם החדש.

טניה שטרן, שלקחה על עצמה את הטיפול הצמוד באמא ובגורים, מספרת: "כל יום עוד צעד שאנחנו מתקרבות אחת אל השניה, קוראים לה לוסי ואני מפנקת אותה עם אוכל משובח, מדברת אליה, מחליפה מצעים לגורים והיא מבינה שאני כאן לטובתה ואני בטוחה שנצליח כולנו כאן לגרום לה היפתח ולא לחשש יותר. הגורים מתוקים אמיתיים מקבלים את כל מה שהם צריכים כרגע וזה אמא מניקה בריאה".

ניתן לתרום באמצעות המוקד 4553* או באמצעות האתרwww.spca.co.il

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...