"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נמצאו במצב בריאותי ירוד במיוחד": 13 חיות פונו מחווה לא חוקית באזור השרון
ארבעה סוסים ו-9 כלבים, חמישה מהם גורים שרק הומלטו, חולצו בשלום מחווה שהוקמה בסמוך ליישוב נורדיה • כולם הועברו לקבלת טיפול ושיקום – ובהמשך אף נמצא להם בית • צפו בתיעוד מהחווה

Loading...

פינוי בעלי חיים מחווה לא חוקית // צילום: משרד החקלאות

"נמצאו במצב בריאותי ירוד במיוחד": 13 חיות פונו מחווה לא חוקית באזור השרון

ארבעה סוסים ו-9 כלבים, חמישה מהם גורים שרק הומלטו, חולצו בשלום מחווה שהוקמה בסמוך ליישוב נורדיה • כולם הועברו לקבלת טיפול ושיקום – ובהמשך אף נמצא להם בית • צפו בתיעוד מהחווה

ערן איצקוביץ
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

13 בעלי חיים שהיו במצב בריאותי ירוד במיוחד חולצו לאחרונה מחווה לא חוקית שהוקמה בסמוך ליישוב נורדיה שבאזור השרון.

החילוץ החל כשיתוף פעולה בין משרד החקלאות, המשטרה, רשות מקרקעי ישראל והמועצה האזורית לב השרון, שצוותים שלהם הגיעו למקום על מנת לפנות אותו בהתאם לצו בית משפט – ומצאו בו חווה לא חוקית, שבה שהו בעלי החיים. אז, הם הזמינו למקום מפקחים של היחידה המרכזית לאכיפה וחקירות (פיצו"ח) במשרד החקלאות.

כאשר אלה הגיעו, הם מצאו בו את החיות במצב ירוד, כשהם רזים ורעבים וללא כל טיפול רפואי. החיות טופלו בשטח על ידי המפקחים, שהשקו אותם ונתנו להם מזון, בו בזמן שהחליטו כי יש לפנותם על מנת שיקבלו טיפול ושיקום.

הסוסים שנמצאו בחווה הלא חוקית, צילום: משרד החקלאות


בחווה הלא חוקית נמצאו ארבעהסוסיםרזים במיוחד, כלבה שהמליטה חמישה גורים ב-48 השעות שחלפו לפני הגעת הצוותים למקום, כלבה נוספת רזה במיוחד ושני כלבים זכרים. הכלבים נמצאו במצב בריאותי ירוד, וחלקם אף הוחזקו בתנאים ירודים במיוחד. כל הכלבים פונו לטיפול בכלבייה, והסוסים הועברו למתקן מוגן שבו טופלו על ידי אנשי אגף רווחת בעלי החיים במשרד החקלאות.

בעלי החווה זומנו לחקירה, שבסיומה נמצא בית לבעלי החיים שנמצאו בחווה.

במשרד החקלאות ביקשו לציין כי מוקד המשרד זמין 24/7 לכל חשש העולה לבריאות בעלי חיים או לרווחתם בטלפון 6016*.

הכלבה והגורים שנמצאו בחווה, צילום: משרד החקלאות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...