"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לאחר ארבעה ימים: כלבת הים יוליה נצפתה באזור חופי השרון
אנשים ששהו במקום תיעדו את כלבת הים שעלתה לחוף, נחה במשך כמה דקות וחזרה למים • יוליה לא נצפתה בחופי ישראל מיום ראשון
כלבת הים יוליה בחופי ישראל (ארכיון). צילום: נטליה סלצר

לאחר ארבעה ימים: כלבת הים יוליה נצפתה באזור חופי השרון

אנשים ששהו במקום תיעדו את כלבת הים שעלתה לחוף, נחה במשך כמה דקות וחזרה למים • יוליה לא נצפתה בחופי ישראל מיום ראשון

,עודכן
0השמעה

כלבת הים הנזירית יוליהנראתה שוב הבוקר (חמישי) בסביבות השעה 7:30 באזור חופי השרון, זאת לאחר שמיום ראשון לא נצפתה בחופים בישראל ונראה שכבר המשיכה לדרכה.

כלבת הים תועדה בידי אנשים ששהו במקום וכשעה לאחר מכן עלתה לחוף, נחה במשך כמה דקות וחזרה למים.

נחה וחזרה לים. כלבת הים יוליה,צילום: נטליה סלצר

פקחי היחידה הימית ברשות הטבע והגנים סורקים את החופים במטרה לבדוק אם יוליה תופיע שוב, במטרה לשמור עליה. ד"ר מיה אלסר מדלפיס, המובילה את מחקר כלבי הים בישראל, צפתה בתיעוד המצולם ולדבריה נראה כי מצבה של יוליה טוב.

מה עושים כשרואים את יוליה?

1. שמרו מרחק! מדובר בחיית בר, ואין להפריע לה.
2. דווחו למוקד רשות הטבע והגנים 3639* ולדלפיס באתר: https://www.delphis.ngo/reporting, או ישירות בטל' 050-3225227 (מיה), כדי שחוקרי העמותה יוכלו להגיע למקום.
3. צלמו (ממרחק וללא שימוש בפלאש!). רצוי לצלם הן בסטילס והן בווידיאו.
4. אם היא נמצאת בחוף עצמו, הרחיקו מיד כלבים (יש להקפיד בימים אלה ללכת עמם כשהם קשורים ברצועה בחוף!) ושמרו על השקט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו