"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בספארי חוגגים 75 לישראל: "נולד פה דור חדש של חיות"
כמעט 50 שנה מאז פתיחתו, הספארי ברמת גן עבר מתיחת פנים גדולה • ראיינו מטפלות בגן החיות, שסיפרו על השינויים שעברו על המקום ועל החוויות האישיות שלהן בו • למרות זאת, הן מביעות דאגה: "רק האנשים יכולים להביא את השינוי לחיות שבסכנת הכחדה"

Loading...

בספארי חוגגים 75 לישראל: "מאז נוסדנו, נולד פה דור חדש של חיות"

צפו

בספארי חוגגים 75 לישראל: "נולד פה דור חדש של חיות"

כמעט 50 שנה מאז פתיחתו, הספארי ברמת גן עבר מתיחת פנים גדולה • ראיינו מטפלות בגן החיות, שסיפרו על השינויים שעברו על המקום ועל החוויות האישיות שלהן בו • למרות זאת, הן מביעות דאגה: "רק האנשים יכולים להביא את השינוי לחיות שבסכנת הכחדה"

אסף הדר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עשרות שנים חלפו מאז שהספארי ברמת גן נפתח לקהל הרחב, ולרגל יום העצמאות ה-75 למדינה – ביקרנו במקום ודיברנו עם שתיים מהעובדות במקום.

עינת מטלון, לשעבר מטפלת בגן החיות שכיום מתנדבת בו, סיפרה על החשיבות של גן החיות והסבירה גם על מטרתו.

חצר הפילים בספארי ברמת גן (ארכיון), צילום: הארכיון הלאומי


קרן אור, זאולוגית הספארי, שיתפה אותנו בשינויים שונים שחלו במקום לאורך השנים, וגם כיצד רק המבקרים בו יוכלו להיות אלו שבאמת יביאו לשינוי לטובה עבור החיות שבסכנת הכחדה: "הם פוגשים את המדריכים, קוראים את השלטים – ומקבלים את המסרים של שמירה על הטבע וחמלה לבעלי חיים".

עינת מטלון עם השימפנזים שוקו ולבן, צילום: באדיבות המצולמת
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...