"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ונגר סגור במילאן"

בצרפת טוענים כי המאמן שפוטר מארסנל בתום עונת 2017/18 יצטרף בקרוב לקבוצה האיטלקית • ונגר יקבל חלק מהסמכויות הניהוליות ויסייע למנהל הספורטיבי לאונרדו

,עודכן
ונגר. בצרפת טוענים כי הוא סגור במילאן // ונגר. בצרפת טוענים כי הוא סגור במילאן

ב"פראנס פוטבול" הצרפתי טוענים כי ארסן ונגר סגר במילאן האיטלקית ויחליף את אגדת המועדון ג'נארו גאטוזו על הקווים.

על פי התקשורת הצרפתית, המאמן שעמד על הקווים של ארסנל במשך 22 שנה מנהל בשבועות האחרונים משא ומתן עם הרוסונרי ולפי גורמים המעורים בעסקה היא עשויה להיסגר בקרוב.

בצרפת מדווחים כי ונגר שזכה עם ארסנל באליפות האחרונה שלה יקבל חלק מהסמכויות הניהוליות ויסייע למנהל הספורטיבי לאונרדו. אם המינוי יצא לפועל, ונגר יפגוש במילאן פנים מוכרות כשיתאחד עם איבן גאזידיס, מנכ"ל ארסנל היוצא המשמש בתפקיד דומה אצל הרוסונרי.

מאז עזיבתו את ארסנל בתום עונת 2017/18 הוזכר ונגר למספר תפקידים ביניהן: המאמן הראשי של ריאל מדריד ולתפקיד המנהל הספורטיבי של פריס סן ז'רמן.

מילאן נמצאת כעת במקום הרביעי בטבלה, 10 נקודות מהמוליכה יובנטוס וניצבת במקום השני בטבלת בית ו' של הליגה האירופית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר