"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סולשיאר נגד האבטחה באמירויות

מאמן מנצ'סטר יונייטד ביקר את העובדה שאוהד ארסנל פרץ לדשא ודחף את בלם קבוצתו כריס סמולינג • "לא ייתכן שנשאר שטח דרכו יכול אוהד לפרוץ בקלות", כעס הנורבגי

,עודכן
אוהד ארסנל שהתפרץ, רגע לפני שנתפס על ידי המאבטחים // צילום: Getty Images // אוהד ארסנל שהתפרץ, רגע לפני שנתפס על ידי המאבטחים

אנגליה סערה אתמול סביב הפגיעה בשחקן אסטון וילה, ג'ק גריליש, שנחבט בעוצמה בראשו על ידי אוהד היריבה העירונית ברמינגהאם סיטי במהלך הדרבי. לגריליש שלום, וכידוע הוא המשיך לשחק ואף כבש את שער הניצחון.

לעומת זאת, סיטואציה מסוכנת שכזו אינה נחלת הצ'מפיונשיפ בלבד. אמנם זה תפס פחות כותרות ונראה פחות חמור, אבל גם במשחק הפרמייר ליג בין ארסנל למנצ'סטר יונייטד, אתמול, נפרץ קו האבטחה שבין היציע לכר הדשא.

רגע אחרי שפייר אמריק אובמיאנג העלה את ארסנל ל־0:2, פרץ אוהד הקבוצה ורץ להתחבק עם השחקנים, כשבדרך הוא מתעמת ודוחף את בלם יונייטד כריס סמולינג.קודם למפגש עם סמולינג, חלף אותו אוהד על פניו של פול פוגבה, אך נמנע ממגע עימו.

נכון, זו לא היתה חבטה מכוערת כמו במקרה של גריליש, אבל הנקודה המרכזית היא ששחקן מצא את עצמו בסכנה מסויימת על המגרש.

"אנחנו צריכים לשחק כדורגל והאוהדים צריכים להישאר ביציע ולעודד", התייחס לאירוע מאמן יונייטד, אולה גונאר סולשיאר, שאמנם שמר על קור רוח אך לא חסך ביקורת: "האחראים על האבטחה היו צריכים להציב יותר מאבטחים בקו שמפריד בין האוהדים לשחקנים ולעשות עבודה יותר טובה. לא ייתכן שנשאר שטח דרכו יכול אוהד לפרוץ בקלות".

גם מאמן ארסנל, אונאי אמרי, התייחס לאירוע בקצרה: "דברים מהסוג הזה לא צריכים לקרות".

כעת צפויה ההתאחדות האנגלית להתכנס כדי למצוא פיתרון לתופעה שהתגברה לאחרונה בליגות השונות בממלכה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר