"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: אנדר הררה סיכם בפ.ס.ז'
ע"פ דיווחים באירופה, קשר מנצ'סטר יונייטד שחוזהו יסתיים באולד טראפורד בסוף העונה, סיכם באלופה הצרפתית
צילום: רויטרס // הררה מול די מריה, בחודש שעבר. שנה הבאה ביחד?

דיווח: אנדר הררה סיכם בפ.ס.ז'

ע"פ דיווחים באירופה, קשר מנצ'סטר יונייטד שחוזהו יסתיים באולד טראפורד בסוף העונה, סיכם באלופה הצרפתית

מערכת ספורט היום
, עודכן

ע"פ דיווחים ברחבי אירופה, אנדר הררה, שחקן מנצ'סטר יונייטד, סיכם על חוזה בשורות אלופת צרפת, פ.ס.ז', וצפוי לעבור אליה בסוף העונה הנוכחית, אחרי שחוזהו יסתיים הקיץ והוא נחשב לשחקן חופשי.

הררה שיחק בחמש השנים האחרונות באולד טראפורד לאחר שהגיע מאתלטיק בילבאו, קבוצת נעוריו וכעת החליט שהוא מיצה את התקופה באנגליה ורוצה להתקדם מקצועית ובעיקר כלכלית. בתקופתו בשדים האדומים, רשם הררה 187 הופעות בהן כבש 20 שערים ובישל 27 רק בחודש שעבר שיחק הררה נגד פריז כאשר מנצ'סטר הפתיעה את הצרפתים בפארק דה פראנס ועברה על חשבונה את שלב שמינית גמר ליגת האלופות.

בתקופה האחרונה שמו של הררה נקשר למספר קבוצות ברחבי היבשת, אבל כעת נראה שהצרפתים ניצחו במאבק על השחקן בן ה-29. אולה גונאר סולשיאר, שקיבל את המושכות על הקווים ביונייטד בשבוע שעבר באופן קבוע לאחר שהגיע כמאמן זמני, רצה להשאיר את הררה אבל השחקן דרש חוזה של 200,000 לירות שטרלינג בשבוע ויונייטד הייתה מוכנה לשלם לו רק חצי מהסכום ועל כן, בחר לעזוב..

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...