"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זה הגיע: הזאר חתם בריאל מדריד
הרכש הכי נוצץ של הקיץ עבר מצ'לסי לבלאנקוס תמורת כ-100 מיליון יורו • הבלגי בן ה-28 עוזב את לונדון אחרי שבע שנים • פול פוגבה יצטרף?
הציוץ של ריאל מדריד שבישר על החתמת אדן הזאר // צילום: הטוויטר של ריאל מדריד // הציוץ של ריאל מדריד שבישר על החתמת אדן הזאר // צילום: הטוויטר של ריאל מדריד

זה הגיע: הזאר חתם בריאל מדריד

הרכש הכי נוצץ של הקיץ עבר מצ'לסי לבלאנקוס תמורת כ-100 מיליון יורו • הבלגי בן ה-28 עוזב את לונדון אחרי שבע שנים • פול פוגבה יצטרף?

מערכת ספורט היום
, עודכן

זה היה צפוי ועכשיו זה הפך לרשמי - אדן הזאר חתם אמש (שישי) על חוזה לחמש שנים בריאל מדריד, וזאת אחרי מו''מ ממושך בין המועדון הספרדי לבין צ׳לסי על דמי ההעברה.

הסכום הרשמי טרם פורסם, אך לפי ההערכות פלורנטינו פרס ישלם לרומן אברמוביץ׳ סכום שינוע סביב 100 מיליון יורו.

בכך הסתיימה קדנציה מפוארת של הקשר הבלגי הנפלא בצ׳לסי, בשורותיה שיחק שבע שנים והיה בורג מרכזי, אם לא הדובדבן שבקצפת במועדון ממערב לונדון.

הזאר בן ה-28 היה המטרה המרכזית במסע הרכש של ריאל בתחילת הפגרה, ובאיחור של שנה הוא אמור להיות התחליף של כריסטיאנו רונאלדו, או לפחות כוכב שימלא חלק מהחלל העצום שנוצר בקבוצה מהבירה הספרדית.

הוא מצטרף לבלם הברזילאי אדר מיליטאו שכבר חתם, לחלוץ הסרבי לוקה יוביץ׳ שחתם לפני מספר ימים, וסביר להניח שבשבועות הקרובים מסע הרכש יימשך. פול פוגבה? קיליאן אמבפה? ימים יגידו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...