"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: חאמס מצטרף לנאפולי

דיווחים כי קשר נבחרת קולומביה שנמצא בימים אלה בברזיל במסגרת הקופה אמריקה, יושאל מריאל מדריד לשנתיים וישחק תחת אנצ'לוטי

,עודכן
צילום: איי. אף. פי // חאמס. מתאחד עם קרלו אנצ'לוטי

חאמס רודריגס, קשר נבחרת קולומביה וריאל מדריד מצטרף לנאפולי. כך דווח היום (שלישי) בכלי התקשורת בספרד. חאמס בן ה-27 מצטרף לתכולים בהשאלה לשנתיים, בדיוק במתווה זהה לצורה בו נהגה באיירן מינכן, שהשאילה גם היא את השחקן לפני שנתיים. נאפולי תשלם 5 מיליון יורו על ההשאלה ותוכל לרכוש את השחקן בקיץ 2021 תמורת 28 מיליון יורו.

חאמס, שנמצא בימים אלה עם נבחרתו בברזיל שמשתתפת בקופה אמריקה, יתאחד עם מעברו לנאפולי עם מאמן שהביא אותו בשנת 2014 לריאל מדריד. לאחר שהצטיין במונדיאל בברזיל לפני כ-5 שנים, נקנה ע"י ה'בלאנקוס' ממונאקו תמורת 80 מיליון אירו. תחת אנצ'לוטי הוא הצליח להפיק את המירב והצליח להיות אחד השחקנים המוערכים בברנבאו, אך לאחר שאנצ'לוטי פוטר חאמס לא הצליח לשחזר את יכולתו תחת רפא בניטז שפוטר אף הוא וכמובן תחת זינדין זידאן, שסחף את ריאל ל-3 זכיות בצ'פיונס.

בבאיירן כאמור שיחק חאמס בשנתיים האחרונות, שם לקח חלק ב43 משחקים וכבש 14 שערים. לבאיירן הייתה אופציה בסיום העונה החולפת לרכוש אותו אבל היא החליטה שהיא לא מממשת את האופציה. כעת בסאו פאולו, חאמס ירצה יחד עם אנצ'לוטי לסכן את השליטה של יובנטוס בליגה האיטלקית ולהיאבק על האליפות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר