"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברזיל בחצי גמר הקופה אמריקה

אחרי 90 דקות מאופסות גברו הסלסאו על פרגוואי 3:4 בפנדלים ועלו לארבע האחרונות • היריבה הבאה תגיע מהמפגש בין ארגנטינה של לאו מסי לוונצואלה

,עודכן
שחקני ברזיל רגע אחרי הפנדל המכריע. עוד צעד לתואר // צילום: אי.פי // שחקני ברזיל רגע אחרי הפנדל המכריע. עוד צעד לתואר

כמו בסדרה חשבונית, עם נתון אחד שלא משתנה, ברזיל עשתה עוד צעד בדרך לתואר ביתי בקופה אמריקה, אחרי שגברה בדו קרב מהנקודה הלבנה על פרגוואי 3:4.

במחזור הפתיחה ברזיל הביסה את בוליביה 0:3. במחזור השני נתקעה מול ונצואלה עם 0:0. במחזור השלישי היא הלמה בפרו 0:5. והנה במשחק הרביעי בטורניר, בשלב רבע גמר, ה-0:0 חזר לביקור, עד ההכרעה מהנקודה הלבנה.

90 הדקות שהובילו לפנדלים לא היו משהו שכדאי להרחיב אליו, וכשהגיע רגע ההכרעה, הרגליים של שחקני פרגוואי רעדו קצת יותר. כבר אחרי בעיטה אחת לכל נבחרת ברזיל הובילה 0:1. וויליאן כבש עבורה, בעוד גוסטבו גומס הפרגוואי פספס.

שתי הנבחרות דייקו בשתי הבעיטות הבאות, אבל אז היה תורו של רוברטו פירמינו להחטיא, וכשנותרה לכל נבחרת בעיטה אחת אחרונה, במצב של 3:3, דרליס גונזלס הפרגוואי פישל, וגבריאל ז'סוס שלח את המקומיים לשלב הבא.

היריבה הבאה של הסלסאו, שבינתיים לא ספגה שער שדה ב-360 דקות, תגיע מהמפגש בין ארגנטינה של שלאו מסי לוונצואלה המפתיעה לטובה. אם לאלביסלסטה לא תהיה תקלה לא צפויה, חצי גמר קופה אמריקה 2019 ייספק מפגש טעון, בו ינסה מספר 10 של ארגנטינה לסחוב את נבחרתו להפתעה שתוריד הרבה דמעות בריו דז'נרו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר