בגיל 56: הפתעת העונה בכדורגל האירופי התגייס לצבא האוקראיני
מאמן שריף טירספול – יורי ורנידוב שהרעיד את אירופה עם ניצחון סנסציוני על ריאל מדריד בסנטיאגו ברנבאו במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות, הצטרף לכוחות הלוחמים במולדתו שנמצאת תחת מתקפה רוסית בימים האחרונים
,עודכן
0השמעה
ב-28 בספטמבר האחרון שריף טירספול אלופת מולדובה הרעידה את הכדורגל האירופי כשניצחה את ריאל מדריד בסנטיאגו ברנבאו במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות. מי שכמובן קיבל באותו זמן את מירב המחמאות על התצוגה של חניכיו הוא המאמן יורי ורנידוב האוקראיני.
היום (שני), חמישה חודשים בדיוק לאחר מכן, כלי התקשורת באוקראינה פרסמו כי ורנידוב בן ה-56 הצטרף לכוחות הלוחמים של צבא אוקראינה שנאלץ בימים האחרונים להילחם בצבא רוסיה שפלש למדינה, דבר שתועד בתמונה שהופצה ברשתות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוSheriff Tiraspol manager Yuriy Vernydub is primed and ready!
He defeated Real Madrid in the autumn
Now he’s joined the territorial defence effort too 🇺🇦🇺🇦🇺🇦pic.twitter.com/8OsY7kOHST
— Zorya Londonsk (@ZoryaLondonsk)February 28, 2022
