"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ארסן ונגר הוא לא אופציה לאימון באיירן מינכן"

למרות הדיווחים על רצונו של המאמן הצרפתי להגיע לבוואריה, במועדון הבהירו נחרצות: "כולם אצלנו מאוד מעריכים את העבודה שארסן עשה בארסנל, אבל העונה הוא לא יגיע אלינו"

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // ארסן ונגר. הביע נכונות להגיע למינכן

בבאיירן מינכן ימשיכו בימים הקרובים לחפש מחליף לעמדת המאמן. מה שבטוח, ארסן ונגר לא יהיה זה שיחליף את ניקו קובאץ', שפוטר ביום ראשון האחרון. הערב (חמישי) ה"בילד" פרסם ידיעה בלעדית כי המאמן הצרפתי בן ה-70, שדווקא הביע רצון לאמן באליאץ ארנה, לא יגיע העונה לאליאץ ארנה.

כאמור, בעקבות השאלות והתהיות של התקשורת בגרמניה, בחרו הערב בבאריין מינכן להוציא ידיעה לתקשורת בה הובהר כי ונגר אומנם יצר קשר עם הנהלת הקבוצה, אך המגעים לא הולידו את השידוך המיוחל, לפחות מצדו של המאמן הוותיק.

"ארסן ונגר התקשר ביום רביעי לקרל היינץ רומניגה והביע את רצונו לאמן את באיירן מינכן. המועדון שלנו מאוד מעריך את העבודה שארסן ונגר עשה כמאמן בארסנל, אבל הוא לא אופציה לאימון באיירן מינכן העונה", נכתב בהודעה המדוברת. כך או אחרת, את המשחק הקרוב של האלופה הגרמנית בשבת מול בורוסיה דורטמונד, יעביר עוזר המאמן האנסי פליק, רגע לפני היציאה לפגרת הנבחרות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר