אובמיאנג, פדרי ודמבלה מאושרים, היום במסטאייה | צילום: אי.אף.פי

1:4 לברצלונה על ולנסיה, צמד בכורה לאובמיאנג

הקטאלנים ממשיכים להראות שיפור משמעותי במשחק שלהם והביסו את העטלפים במסטאייה • הגבוני מצא פעמיים את הרשת כאשר פרנקי דה יונג ופדרי השלימו את החגיגה • קרלוס סולר רק צימק למארחת • עוד היום: סביליה איבדה נקודות קריטיות, בטיס ביססה את מעמדה ברביעייה הראשונה ובילבאו פירקה את סוסיאדד בדרבי של חבל הבאסקים

ברצלונה של היום רחוקה מאוד מימי הזוהר שלה אבל גם הערב (ראשון) נראה היה שצ'אבי והחניכים שלו בדרך הנכונה לחזור לפסגת הכדורגל האירופי עם תצוגה נהדרת ו-1:4 מרשים על ולנסיה באצטדיון ה'מסטאייה'.

ג'רארד פיקה המורחק לא היה בסגל אבל רונאלד אראוחו שהיה אמור להיעדר בשל פציעה והחלים מהר מהצפוי נכלל בהרכב יחד עם אוסמאן דמבלה המושמץ ופייר אמריק אובמיאנג. החלוץ הגבוני שחיפש שער בכורה במדי בארסה חגג בגדול והיה שותף בכיר ל-3 הנקודות החשובות של בארסה במאבק על המקום ברביעייה הראשונה שייקח את בארסה בעונה הבאה לליגת האלופות.

בדקה ה-23 הגיע הראשון של בארסה. ג'ורדי אלבה שלח כדור ארוך לעבר אובמיאנג, שבעט פצצה לרשת העליונה של גיורגי ממרדשווילי. 0:1. בדקה ה-32 הגיע ה-0:2 של האורחת. שוב אלבה היה מעורב כשמצא את דמבלה. הצרפתי המשיך לפרנקי דה יונג שכבש ללא בעיה מקרוב.

פראן טורס מנסה להגיע לרחבת ולנסיה, היום, צילום: אי.אף.פי

בדקה ה-37 בארסה המשיכה להתעלל ביריבתה. דמבלה מצא את גאבי בכדור עומק נהדר, הקשר הצעיר העביר רוחב לאובמיאנג והחלוץ השלים צמד, כשלפתע נראה כי כל התסכול שהיה לו בארסנל, נעלם לחלוטין. בדקה ה-53 ולנסיה צימקה ל-3:1 כקרלוס סולר ברח להגנת בארסה ונגח לרשת של אנדרה טר שטגן.

בדקה ה-63 בארסה כבשה את הרביעי. פראן טורס, אקס ולנסיה ניסה לבצע מבצע אישי ונכשל, הכדור הגיע לפדרי ששלח פצצה לחיבורים וחגג עם החברים את תוצאת המשחק – 1:4 בסיום.

גאבי מול הגנת העטלפים, צילום: אי.פי.אי

עוד היום: סביליה איבדה נקודות חשובות במרוץ לאליפות כאשר סיימה רק ב-1:1 מול אספניול בחוץ. רפא מיר (36) כבש לאנדלוסים אבל סרג'י דארדר (50) השווה למארחת וקבע חלוקת נקודות, מה שנותן לריאל מדריד הרבה סיבות לחייך.

היריבה העירונת של סביליה - בטיס - דווקא ניצחה 1:2 את מיורקה והתקרבה עוד יותר להגשים את חלומה להיות בעונה הבאה בליגת האלופות. אלכס מורנו (25) כבש ראשון עבור מנואל פלגריני, דאט מוריצ'י (75) השווה לקבוצה מפלמה אבל וויליאן ז'וזה בפנדל (82) השיג שלוש נקודות חשובות. 

שחקני בילבאו חוגגים מול היריבה העירונית, הערב בסן מאמס, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אתלטיק בילבאו השפילה את ריאל סוסיאדד בדרבי של חבל הבאסקים. אחרי מחצית ראשונה מאופסת ומלאת אמוציות, האדומים - לבנים התפוצצו במחצית השנייה. דני ויויאן (68), אויאן סאנסט (72), איניאקי וויליאמס (80) ואיקר מוניאין שהחטיא פנדל (31), כבש את השער האחרון (89) בדרך ל-0:4 מדהים לעיני הקהל הביתי בסן מאמס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...