לא מעט גמרי גביע התקיימו היום (ראשון) ברחבי אירופה. בספרד, ברצלונה השיגה גביע מספר 27 ושני רצוף. כמו בעונה שעברה בארסה מנצחת בקלאסיקו את ריאל מדריד הפעם - 59:64 לאחר קאמבק גדול מפתיחה גרועה מאוד. שארונאס יאסקוביציוס קוטף גביע שני מאז שהגיע לקטאלוניה כשבעונה שעברה זכה בדאבל.
ברבע הראשון הובילה ריאל 5:19 וברצלונה קלעה בכל המחצית הראשונה 18 נקודות בלבד. המהפך הגיע במחצית השנייה. ניקולה מירוטיץ׳ קלע 19 נקודות ורוקאס יוקובאיטיס הוסיף 12. מירוטיץ׳ נבחר ל-MVP של טורניר הגביע.
בטורקיה, אנאדולו אפס זכתה בגביע הטורקי אחרי שניצחה את פנרבחצ׳ה 72:86. ואסילייה מיצ׳יץ׳ היה המצטיין עם 23 נקודות, טיבור פלייס הוסיף 20 כאשר דווין בוקר קלע 17 נקודות למפסידה.
בגרמניה, אלבה ברלין זכתה בגביע אחרי ניצחון על קריילסהיים 76:86. יובל זוסמן הפצוע לא שיחק במדי אלבה כשמאודו לו קלע 20 נקודות לצהובים. תמיר בלאט הסתפק בנקודה אחת וארבעה אסיסטים ב-13 דקות.
ביוון, לאחר עשור אולימפיקוס זוכה בגביע אחרי שניצחה בקלאסיקו את פנאתינייקוס 73:81. טיילר דורסי קלע 21 נקודות למנצחת וסשה ווזנקוב הוסיף 18. למפסידה נמנייה נדוביץ׳ סיים עם 23.
באיטליה, דרטונה העולה החדשה לליגה הבכירה הפתיעה כשעלתה לגמר הגביע, אבל נעצרה שם. ארמאני מילאנו היא הזוכה עם ניצחון 61:78. ניקולו מלי הרבה לקלוע עם 14 ודבון הול הוסיף 12 נקודות משלו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
