"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צ'לסי גברה על טוטנהאם, מנצ'סטר סיטי על לסטר

ז'ירו עם שער בכורה (15), מרקוס אלונסו הכפיל (49), והבלוז לקחו את כל הקופה בדרבי של לונדון בסטמפורד ברידג' • המארחים התבססו במקום הרביעי • ז'סוס (80) דאג ל-0:1 קטן והגדיל את הפער מהשועלים לשבע נקודות

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // פרנק לאמפרד חוגג בדרבי של לונדון, היום

פרנק למפארד וצ'לסי רשמו היום בצהריים (שבת) ניצחון סופר חשוב בדרבי הלונדוני בסטמפורד ברידג' על חשבון ז'וזה מוריניו וטוטנהאם הפצועה שלו. הבלוז, שלא התקשו לרשום 1:2 בקרב הקריטי על הטופ 4 בפרמיירליג, התבססו במקום הרביעי עם 44 נקודות, וכעת הם רחוקים ארבע נקודות מהתרנגולים הפצועים, שספגו הפסד תשיעי העונה בזירה המקומית.

אז מה היה לנו? צ'לסי עלתה על הלוח בדיוק אחרי רבע שעה אחרי שז'ירו בעט אך לוריס הצליח להדוף, בארקלי ירה את הריבאונד לקורה ובפעם השלישית, החולץ הצרפתי בעט כדור חד לפינה וכבש את שערו הראשון העונה.

ארבע דקות בתוך המחצית השנייה, הבלוז כבשו את השער היפה במשחק: המהלך החל ברגליים של מאונט המשיך אצל בארקלי שבנגיעה קלה השאיר לאלונסו, שירה נפלא את השני מ-18 מטרים, 0:2 לצ'לסי ולמפארד. בדקה ה-89, מוריניו השיג רק שער מצמק עם עצמי של רודיגר (89).

בשורה התחתונה, צ'לסי חזק במקום הרביעי, אך במידה והעונש של מנצ'סטר סיטי לא יבוטל ובמקביל טוטנהאם לא תנשור מהמקום החמישי, אז קיים סיכוי גבוה שגם את התרנגולים נראה בעונה הבאה במוקדמות ליגת האלופות.

במעלה הטבלה, מנצ'סטר סיטי התארחה אצל לסטר סיטי לקרב ישיר על המקום השני וחימום אחרון לקראת המפגש מול ריאל מדריד בליגת האלופות. עד הדקה ה־80 זה נראה היה כמו משחק נוסף שבו הקבוצה של פפ גווארדיולה לא מצליחה להמיר את השליטה שלה לניצחון, כשבדקה ה־62 היא קיבלה הזדמנות לכבוש מהנקודה הלבנה, אבל קון אגווארו הצטרף לריאד מאחרז, גבריאל ז'סוס ואילקיי גונדואן כשחקני סיטי שהחמיצו העונה פנדלים.

הארגנטינאי הוחלף בדקה ה־77 על ידי ז'סוס, והברזילאי היה מי שכבש את שער הניצחון שהגדיל את הפער של האלופה מהשועלים לשבע נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר