"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דרמה הזויה בליגה האיטלקית

רגע לפני שהחל המשחק בין פארמה לספאל, שר הספורט הורה להפסיק את המשחקים בגלל הקורונה והשחקנים ירדו לחדר ההלבשה

,עודכן

איטליה היא המדינה האירופאית שנפגעה הכי קשה עד כה מנגיף הקורונה שמתפשט בקצב מהיר ברחבי העולם. הבוקר (ראשון) החליטו בארץ המגף על סגר במחוז לומברדיה ובמחוזות נוספים בצפון, לאחר ש-1,200 נדבקו ביממה האחרונה בנגיף כאשר כניסה ויציאה תתאפשר רק במקרים חריגים. עוד לפני החליטו קברניטי הסרייה אה להמשיך את הליגה ללא קהל לפחות עד ה-3.4.

רגעים ספורים לפני פתיחת המשחק בין פארמה לספאל שהיה אמור להתחיל ב-14:00, שר הספורט האיטלקי, וינצ’נזו ספאדבורה, נתן הוראה לא לקיים שום פעילות ספורטיבית במדינה ובעקבות כך, הקבוצות הורדו מכר הדשא והוחזרו לחדרי ההלבשה מספר דקות לפני שההתמודדות יצאה לדרכה. לאחר כשעה ורבע, ששחקני הקבוצות חיכו בחדרי ההלבשה על מנת לראות אם ההחלטה תשתנה, קיבלו הודעה שהם יכולים לעלות שוב למגרש והמשחק החל.

לקראת פתיחת שני המשחקים של השעה 16:00 ולאחר הודעת שר הספורט קרא ארגון השחקנים האיטלקי להשבית את הסריה אה, אלא שהנהלת הליגה החליטה לאפשר את קיום המשחקים עד לישיבת החירום שתוכנס בשלישי. בשעה זו מילאן פוגשת את גנואה וסמפדוריה את ורונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר