"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
היגוואין חשף: "בקיץ 2014 החלטתי לפרוש מכדורגל"
חלוץ יובנטוס בראיון יוצא דופן על הרגעים שבאו אחרי ההפסד בגמר המונדיאל: "אמא שלי הצליחה לשכנע אותי להמשיך לשחק. זה היה רק עבורה" • על הבדידות: "שנים לא העזתי לצאת לרחוב"
צילום: רויטרס // גונסאלו היגוואין. דברים מהלב

היגוואין חשף: "בקיץ 2014 החלטתי לפרוש מכדורגל"

חלוץ יובנטוס בראיון יוצא דופן על הרגעים שבאו אחרי ההפסד בגמר המונדיאל: "אמא שלי הצליחה לשכנע אותי להמשיך לשחק. זה היה רק עבורה" • על הבדידות: "שנים לא העזתי לצאת לרחוב"

מערכת ספורט היום
, עודכן

גונסאלו היגוואין בווידוי חושפני. החלוץ הארגנטינאי, שרק לפני שנתיים נרכש על ידי יובנטוס תמורת 90 מיליון יורו, ומאז המנייה שלו הספיקה לרדת, לפחות בעיני אוהדי האלביסלסטה (שלא מפסיקים להקניטו), התראיין בסופ"ש האחרון בספרד, ומסתבר ש"אל פיפיטה" חשף סוד שחובבי הכדורגל לא בדיוק היו מודעים לו.

"מיד אחרי גמר המונדיאל בו הפסידה ארגנטינה לגרמניה בהארכה, למעשה כבר החלטתי לפרוש מכדורגל", סיפר הארגנטינאי בכנות יוצאת דופן, "אבל אמא שלי הצליחה לשכנע אותי שעליי להמשיך לשחק. אם זה היה תלוי בי, בוודאי שהייתי פורש באותו קיץ. אני מאוד אוהב כדורגל, אבל את אמא שלי אני אוהב יותר. אני פשוט המשכתי לשחק רק עבורה".

על ההחמצות הגדולות באותו הגמר, שגררו את גל הביקורת: "נכון, לצערי לא הצלחתי לכבוש, עשיתי את הפעולה הראשונה שעלתה לי לראש. אני לא יודע מה היה קורה אם הייתי שוב בסיטואציה הזאת. כישלון בנבחרת? להגיע לשלושה גמרים זה לא כישלון, כל מי שחלם לשחק כדורגל ולא הצליח להגיע לזה גם אפשר לקרוא לו כישלון? זה פשוט לא רציני".

על רגעי הבדידות והריחוק מהמשפחה, הוסיף הארגנטינאי: "בתחילת הקריירה הייתי סוגר את עצמי בבית ולא יוצא. על זה אני בהחלט מתחרט. העדפתי להיסגר בדירה כי פחדתי מתגובות של אנשים. בסוף הבנתי, שאם אני נותן את הכל על המגרש, אין בעיה להראות את עצמך גם בחוץ. כולם שופטים את השחקנים על ההחמצות ועל הביצועים במגרש, אבל אף אחד לא חושב אפילו לרגע מה עובר עלינו כשאנחנו לבד עם עצמנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...