צילום: AFP // טיאגו סילבה מניף את הצלחת, אשתקד. תואר נוסף לקבוצה מהבירה

בפעם ה-9: פ.ס.ז' הוכתרה כאלופת צרפת

אחרי שהוחלט שהעונה בליגה הצרפתית הסתיימה רשמית, בצרפת קבעו כי הקבוצה מהבירה תזכה בתואר בפעם השלישית ברציפות • לפני שהליגה נעצרה, פ.ס.ז' הוליכה עם 12 נקודות יותר ממארסיי השנייה

רשמית. פאריס סן ז'רמן הוכתרה כאלופת הליגה הצרפתית לעונת 2019-20, למרות שטרם הסתיימה העונה, כך הוחלט ע"י ההתאחדות בצרפת. כזכור, ביום שלישי הוחלט שלא לחדש את העונה בשל מגפת הקורונה. בעקבות כך, הקבוצה מהבירה הצרפתית זוכה באליפות שלישית ברציפות והתשיעית בתולדותיה. 

לפני שהליגה הופסקה, פ.ס.ז' הובילה את הטבלה עם 68 נקודות, 12 נקודות יותר ממארסיי השנייה לה 56 נקודות. שתי הראשונות יקבלו את הכרטיס לליגת האלופות, אליהן תצטרף ראן שתתמודד בפלייאוף. ליל, ריימס וניס ישתתפו בליגה האירופית.

בתחתית: שתי האחרונות אמיין וטולוז יירדו לליגה השנייה, לוריין ולאנס הראשונות בליגת המשנה יתפסו את מקומן. נים, שסיימה במקום ה-18, תתמודד בפלייאוף עם אז'אקסיו השלישית בליג 2.

צרפת היא המדינה השנייה שהחליטה להפסיק את העונה לפני שהושלמו כל המשחקים, אבל בניגוד אליה, בהולנד החליטו שלא להכריז על אלופה ויורדות.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...