"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צלף: יונג מין סון סיים טירונות בהצטיינות

חלוץ סגנית אלופת אירופה טוטנהאם, יונג מין סון, השלים טירונות בת שלושה שבועות בצבא דרום קוריאה כמצטיין לאחר שסיים עם סטטיסטיקה נהדרת במטווחים

,עודכן
צילום: Gettyimages // סון במדי צבא דרום קוריאה

אתמול (שישי) סיים יונג מין סון, חלוץ טוטנהאם, טירונות בת שלושה שבועות בצבא דרום קוריאה כמצטיין לאחר שרשם את הציונים הטובים ביותר מבין חבריו לכיתה במטווחי הירי שעבר. השחקן החייכן של הספרס נכנס ב-20 באפריל לבסיס חיל הנחתים של מדינתו באי ג'ג'ו לאחר שהבין כי לאור פגרת נגיף הקורונה בכדורגל הבריטי זו ההזדמנות שלו לתת את חובתו למדינה שלו.

סון היה אחד מחמישה חיילים מתוך 157 שקיבלו פרס הצטיינות בטקס הסיום שלא היה פתוח לקהל למרות ש-50 אוהדים של טוטנהאם חיכו מחוץ לבסיס במטרה לראות את אלילם. סון הצטיין בירי, פגע ב-10 מתוך 10 מטרות והתאמן גם עם כידון ואף חווה אימונים אישיים בנושאים כימיים וביולוגיים. "כל הטוראים נשפטו בצורה הוגנת ומחמירה וקציני האימונים אמרו שהוא עבר את האימונים בצורה נפלאה", אמר קצין חיל הים לסוכנות הידיעות YUNHAP.

סון זכה בפטור משירות צבאי חובה של שנתיים לאחר שזכה במדליית זהב במשחקי אסיה ב-2018 שהתקיימו באינדונזיה. עם זאת, השלמת הטירונות אינה אומרת שתפקידו בצבא הסתיים. על החלוץ בן ה-27 יש חובה להשלים 544 שעות שירות קהילתי כבר בתחילת 2023.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר