קפטן ארסנל, פייר אמריק אובאמיאנג אמר כי הוא טרם קיבל החלטה אם להישאר במועדון ותייג את ההחלטה שעומדת בפניו כ'חשובה ביותר בקריירה'. החוזה של השחקן אמור להסתיים ביוני 2021 ומקורות אמרו כי צ'לסי מעוניינת להחתים אותו בקיץ הקרוב. לפי הדיווחים ארסנל טרם הגישה לו הצעה להאריך את החוזה כאשר אובאמיאנג אישר זאת ואמר שהוא עדיין מנהל מו"מ עם התותחנים.
"לאחרונה לא קיבלתי הצעה אבל כמובן שיש דיונים עם המועדון כבר כמה חודשים. הם יודעים היטב מדוע עד כה לא קרה כלום. המפתחות נמצאות אצלהם ונראה איך הדברים יתנהלו. זו נקודת מפנה בקריירה שלי. זו אולי ההחלטה החשובה ביותר בקריירה שלי. אבל אני חייב להבהיר, שום דבר לא הוחלט", אמר שחקן נבחרת גאבון.
אובאמיאנג הגיע לארסנל במהלך עונת 2017-18 מדורטמונד. ב-75 הוא כבש 49 שערים ונחשב לאחד מהשחקנים היחידים שסיפק את הסחורה במהלך השנים האחרונות באצטדיון האמירויות.

