"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לוברן: "96 - חלום שהתגשם"

בלם ליברפול זכר להקדיש את הזכיה באליפות ה-19 לקורבנות אסון הילסבורו • המנג'ר קלופ: "שמח בשביל האוהדים" • גם שחקני עבר ברכו את אלופת אנגליה הטריה

,עודכן
קלופ. בעננים // צילום: אי.אף.פי // קלופ. בעננים

שחקני ליברפול צפו אמש יחד במשחקן של צ'לסי ומנצ'סטר סיטי (1:2), בסיומו הובטחה אליפות קבוצתם אחרי 30 שנה. הם התרכזו על גג בעיר, ועם שריקת הסיום בסטמפורד ברידג', פרצו בשירה, ריקודים ושתיית בירה מרובה, כדי לחגוג את הזכיה הראויה בתואר.

גם התגובות שלהם מיהרו להגיע, כמובן דרך הרשתות החברתיות, כשג'יימס מילנר, המגן הפצוע של הקבוצה כתב: "30 שנה - בואו נהנה מזה. איזה כבוד להשתייך לקבוצה ולמועדון הזה".

קפטן האלופה, ג'ורדן הנדרסון אמר: "זה מדהים שסוף סוף חצינו את קו הגמר, ראשונים". בראיון לסקיי התחיל הנדרסון לדמוע, כשהתבקש לתאר את הרגשתו: "זהו רגע בחיים שאי אפשר יהיה לשכוח".

הנדרסון. דמעות של אושר // צילום: GettyImages

המנג'ר קלופ נראה נרגש עוד יותר, בשיחת זום שערך עם רשת סקיי: "אני לא סתם דומע, ומקדיש את האליפות לכוכבי העבר של הקבוצה. לקני דלגליש שתמך בנו ללא הפסקה, כמובן גם לסטיבן ג'רארד שחיכה כל כך הרבה זמן לראות את הקבוצה זוכה בתואר, שנבנה על הנשמה הגדולה שהכנסתן למועדון הזה. אני שמח גם בשביל כל האוהדים שלנו".

עוד מקלופ: "אני לא חיכיתי 30 שנה, אני כאן רק 4 שנים וחצי"

בלם הקבוצה דז'אן לוברן הוסיף ציוץ מרגש משלו: "96 - חלום שהתגשם", אותו כמובן הקדיש ל-96 קורבנות אסון הילסבורו משנת 1989, שעבור בני משפחותיהם הזכיה היא רגע משמעותי מאוד בחיים. לוברן גם העלה תמונת מסך מהנייד שלו, בו נראים ארבע שיחות שלא נענו מאנדרו רוברטסון וטרנט אלכסנדר ארנולד, כשלצד זה כתב: "מעניין במה מדובר?".

אלכסנדר ארנולד, המגן הצעיר המצטיין הסתפק במילה אחת: "אלופים!", אבל העלה את סרטון החגיגה הבא:

Liverpool’s players were celebrating all nightpic.twitter.com/LWEn6MeKwK

— Goal (@goal)June 26, 2020

אבל מקבילו באגף השמאלי, רוברטסון, היה מפורט הרבה יותר ושיתף את הנעשה על גג המלון בו חגגו השחקנים: "הרגשנו שמשהו מיוחד עומד לקרות, אז מצאנו את עצמנו יחד. אמנם כולם השתתקו כשדה בריינה כבש את שער השוויון הפנטסטי, אבל אז כולם השתגעו כשוויליאן כבש עבור את צ'לסי (את ה-1:2)".

רוברטסון לא שכח להתבדח על חשבון מאמנו, יורגן קלופ, ואמר: "אולי אם ניתן לו עוד כמה כוסות בירה הוא ייתן לנו כמה ימי חופש".

לוברן. ידע לרגש // צילום: רויטרס

וירג'יל ואן דייק, הבלם שנחשב לאחד מיסודות האליפות הזאת, הלך הצד הפואטי, וציטט מתוך שיר האוהדים המפורסם: "בקצה הסערה יש שמיים מוזהבים" והוסיף: "עשינו זאת. חלום אכן מתגשמים".

הברכות הציפו את הרשת והגיעו גם משחקני עבר, שהמרכי ביניהן הוא מי שמאמן היום את ריינג'רס הסקוטית, הקפטן לשעבר סטיבן ג'רארד, שחלק משחקני ליברפול הקדישו לו את האליפות. ג'רארד כתב: "ברכות למועדון הכדורגל של ליברפול על הזכייה באליפות הפרמייר ליג. הישג מדהים של שחקנים פנטסטים".

ג'רארד לא שכח את קלופ: "את החבורה הזאת מוביל מאמן וורלד קלאס". זרק מילה טובה גם לבעלים, וקינח באנשים הכי חשובים מבחינתו: "אחרונים חביבים עם אוהדי הקבוצה כמובן. שחיכו שלושים שנה. ברכות, בואו נחגוג".

דלגליש. הבטיח שזו לא עונה חד פעמית // צילום: אי.אף.פי

גם שחקני עבר כמו לואיס גרסיה, מייקל אואן וג'ימי טראורה אמרו את שלהם, אך בלט יותר אחד מהשותפים לאליפויות האחרונות בשנות ה-80, החלוץ ג'ון אולדריג': "איזו הרגשה נפלאה עבור אוהדי ליברפול בכל רחבי העולם. הקבוצה הזו פשוט ריסקה לרסיסים את הפרמייר ליג".

ולסיכום גם הגיע הבטחה מקני דלגליש, המכונה המלך קני: "אל תחשבו שזו הבלחה של עונה אחת"...

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר