"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא עוצרת: צ'לסי קרובה להחתים את קאי האברץ

לאחר שהקשר הצהיר בפני לברקוזן כי אינו מעוניין להישאר בקבוצה בעונה הבאה, חלה התקדמות בין המועדונים

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // האברץ. בקרוב במדים הכחולים של צ'לסי

מקורות מסרו ל-ESPN כי צ'לסי ממשיכה להתקדם במו"מ עם לברקוזן על החתמתו של קאי האברץ, לאחר שהשחקן אישר כי הוא רוצה לעבור לסטמפורד ברידג'. הכחולים עדיין לא הגיעו לסיכום עם הגרמנים על סכום ההעברה שעומד על כ-90 מיליון יורו אך העובדה שהקשר הצהיר כי אינו מעוניין להישאר בלברקוזן עוד עונה, מקרבת את ההתקדמות בין הקבוצות.

לפני מספר ימים פורסם בגרמניה כי באיירן מינכן יצאה מהמרוץ אחרי השחקן כי אינה מתכוונת כמו מספר מועדונים נוספים לשלם את סכום ההעברה אותו דורשת לברקוזן וצ'לסי שהחתימה כבר את טימו ורנר מלייצפיג ואת חקים זייש מאייאקס, עושה הכל כדי להמשיך ולבנות סגל מרשים שיתחרה באליפות הפרמייר ליג בעונה הבאה.

האברץ אינו היחיד שמתקרב לבלוז. הלונדונים רוצים לרכוש גם את בן צ'ילוול, מגנה השמאלי של לסטר. כדי לעמוד בחוקי הפייר פליי וכדי לעמוד בהוצאות הגדולות שלה הקיץ, צ'לסי תמכור מספר שחקנים כאשר ברשימה נמצאים: מיטשי באטשואי, מרקוס אלונסו, דויד זאפקוסטה, אמרסון פלמיירי ועוד מספר שחקנים שלמפארד לא בונה אליהם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר