"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
אכזבה ביונייטד אחרי ברנלי

רונאלדו עם הבצורת הארוכה ביותר מאז 2010

השדים האדומים איבדו נקודות חשובות ב-1:1 מול קבוצת התחתית • הפורטוגלי לא כבש משחק חמישי ברציפות ומעורר דאגה

,עודכן
0השמעה
רונאלדו. יעבור לגרמניה?, צילום: רויטרס

מנצ'סטר יונייטד שוב נמצאת בשלב מתקדם של העונה כשהיא יודעת שההישג הכי גדול שלה בפרמייר ליג יהיה להשיג את המקום ברביעייה הראשונה. אתמול (שלישי), השדים האדומים איכזבו פעם נוספת כשסיימו רק ב-1:1 מול האחרונה בטבלה - ברנלי. פול פוגבה שחזר לאחרונה מפציעה, העלה את יונייטד ליתרון אבל ג'יי רודריגז השווה עבור המארחת בדקה ה-48.

רלף רנגניק שראה איך שני שערים של שחקניו נפסלים אמר לאחר המשחק: "הבקענו שלושה שערים. צפיתי בשער השני שנפסל לנו בחדר ההלבשה. הקוון סימן לעבירה עשר שניות אחרי המקרה. זו הייתה החלטה מאוד רכה".

עוד הוסיף הגרמני: "לדעתי שיחקנו מצוין במחצית הראשונה. שלטנו במשחק לחלוטין, הבקענו שלושה שערים, אבל שניים מהם נפסלו לנו. הייתה לנו התקפה מתפרצת טובה חצי דקה לפני השער שספגנו, שבמהלך שלו הגנו בצורה רעה. נקודה לאחר יכולת כזו זה פשוט לא מספיק".

הארי מגווייר שספג שוב לא מעט ביקורות על יכולתו ניתח מהצד שלו: "רצינו לשלוט במשחק מההתחלה, אבל במשחק חוץ מול ברנלי אי אפשר לשלוט למשך 90 דקות. היינו צריכים לסגור את המשחק. כמו במשחק מול מידלסבורו ספגנו אחרי לחץ של היריבה. אנחנו צריכים לדעת להתמודד טוב יותר במקרים כאלה. השער שספגנו היה מאכזב מאוד. יצאנו למחצית השנייה בצורה קצת רשלנית".

Cristiano Ronaldo has failed to score in his last five club games.

His longest drought since 2010 ☠️pic.twitter.com/flsb39EGM2

— ESPN FC (@ESPNFC)February 8, 2022

מי שמעורר דאגה גדולה הוא כריסטיאנו רונאלדו. הפנומן הפורטוגלי שחגג בשבת האחרונה יום הולדת 37 לא כבש משחק חמישי ברציפות ורושם את הבצורת הכי ארוכה שהייתה לו מאז 2010. רונאלדו נכנס כמחליף בדקה ה-68 ולא הצליח לעזור לקבוצתו לנצח משחק שעל הנייר היה אמור להיות הרבה יותר פשוט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר