צילום: אי.אף.פי // טוכל: "ניימאר לא יכול לעשות הכל לבד"

טוכל: "מסי מוזמן אלינו לפ.ס.ז'"

בפריז מתקשים לקבל את ההפסד בגמר ליגת האלופות הראשון בתולדותיהם • "אני עצוב ורוצה להתנצל בפני האוהדים", אמר טיאגו סילבה • המאמן הגרמני השיב לאפשרות שהפרעוש יצטרף לקבוצתו: "הוא לא יעזוב, מסי הוא מר ברצלונה"

בפריז כואבים את ההפסד בגמר ליגת האלופות הראשון בתולדותיהם. אחרי שהשלימו טרבל מקומי, פ.ס.ז' ציפצה ליותר מהמפגש מול באיירן מינכן, אך נאלצה לסיים אותו מבלי שמצאה את הרשת ועם הפסד מאכזב במיוחד (1:0).

את הדמעות ניימאר התקשה להסתיר על כר הדשא וברחובות הבירה הצרפתית האוהדים המאוכזבים יצאו לרחובות זועמים והתעמתו עם כוחות השיטור בעיר שניסו לפזרם.

"זה היה קרב קשה", אמר מאמן פריז תומאס טוכל שעתידו לוט בערפל, "נתנו כל מה שהיה לנו וזה כל מה שאני יכול לבקש מהשחקנים של במצב הזה. ניימאר נתן טורניר אדיר, אני לא יכול לבוא אליו בטענות, הוא לא יכול לעשות הכל לבדו. אמבאפה זה בכלל נס שהוא הצליח לשחק אחרי שסבל מפציעה רצינית בקרסול בחודש שעבר. אני מאוכזב מהתוצאה, אבל גאה בדרך שעשינו".

אוהדי פ.ס.ז' בבירה הצרפתית. לא קיבלו יפה את ההפסד // צילום: אי.אף.פי

לאחר המשחק טוכל התראיין ל-BT sport ונשאל על האפשרות שלאו מסי יגיע לפ.ס.ז' עקב הדיווחים על עזיבה אפשרית את ברצלונה: "מסי יתקבל אצלנו בברכה, הוא מוזמן לפ.ס.ז', איזה מאמן יגיד לא לשחקן כזה? יחד עם זאת, אני חושב שהוא יסיים את הקריירה בברצלונה. הוא מר ברצלונה".

עבור טיאגו סילבה, הבלם הבריזילאי, זה היה המשחק האחרון בפ.ס.ז': "אני עצוב ורוצה להתנצל בפני האוהדים שלנו, אבל גם להודות להם על כל האהבה שנתנו לי. בטוח שאחזור לפריז ביום מן הימים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו