דיווח: כריסטיאן אריקסן עבר את הבדיקות הרפואיות בברנטפורד
הדני הבינלאומי מתקרב לפרמייר ליג ועשוי להשלים את אחד מסיפורי הקאמבקים הגדולים בכדורגל העולמי • צפוי לחתום על חוזה לחצי שנה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
זה מתקרב.על פי הדיווחים היום (ראשון) באנגליה, כריסטיאן אריקסן עבר את הבדיקות הרפואיות בברנטפורד וצפוי לחתום בקרוב מאוד על חוזה לחצי שנה בקבוצה מהפרמייר ליג.
על ההחתמה הצפויה של הדני הבינלאומידווח רק לפני כשבועייםוכעת, אחרי שעבר את המכשול האחרון בדרך לקאמבק למגרשים, אריקסן עומד להיות חתום על אחד מהסיפורים המרגשים של העונה בכדורגל העולמי.
כזכור, במהלך המשחק של נבחרתו מול פינלנד ביורו האחרון,אריקסן התמוטט על כר הדשאוכמעט קיפח את חייו. בהמשך הדני שוחרר מאינטר ומאז התאמן לבדו. עכשיו, הוא קרוב מאי פעם לחזור למגרשים וברנטפורד, שממוקמת במקום ה-14 בלבד בפרמייר ליג, תשמח מאוד אם הסיפור המרגש יתורגם גם להצלחה מקצועית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
