"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"התקשורת באירופה הייתה יותר מדי בשבילי"
גונסאלו היגוואין שסבל בשנים האחרונות מלא מעט ביקורות על יכולתו ועבר לשחק בארה"ב, שפך את הלב בראיון מיוחד ל-CBS
צילום: אי.אף.פי // היגוואין במדי מיאמי

"התקשורת באירופה הייתה יותר מדי בשבילי"

גונסאלו היגוואין שסבל בשנים האחרונות מלא מעט ביקורות על יכולתו ועבר לשחק בארה"ב, שפך את הלב בראיון מיוחד ל-CBS

מערכת ספורט היום
, עודכן

גונסאלו היגוואין סיפר בראיון כי התרחק מאירופה הקיץ ועבר לאינטר מיאמי מליגת ה-MLS על מנת למצוא את אושרו מחדש. היגוואין שסיים את החוזה שלו ביובנטוס ועבר לשחק בארה"ב סיפר: "תמיד הייתי סקרן לגבי הליגה הזו, עקבתי אחריה מקרוב בגלל אחי ושחקנים גדולים אחרים, רציתי להגיע לכאן מתוך כוונה להיות שמח שוב ואינטר מיאמי נתנה לי את כל מה שאני צריך".

היגוואין סיפר כי הלחץ של התקשורת באירופה הייתה קשה מאוד בשבילו ונתנה לו כל הזמן את התחושה שהוא צריך להוכיח מדוע מגיע לו לשחק. "מנקודת מבט תקשורתית, אירופה הייתה פשוט יותר מדי בשבילי. הייתי צריך להוכיח כל יום, כל משחק שמגיע לי לשחק, והסבלנות שלי פקעה", אמר. "לא נותנים לך זמן לינהות מהמשחק", הוסיף.

על שיתוף הפעולה במיאמי עם אחיו פדריקו: "יש הרבה דברים שמעולם לא ידעתי עליו כי היינו רחוקים זה מזה. הפסדנו 15 שנה ביחד ועכשיו אנחנו מנסים להחזיר את כל הזמן הזה".

על הקלאסיקו שיתקיים בשבת ועל התקופה בריאל אמר: "זה משחק שהעולם נעצר. שיחקתי בתקופה של מסי נגד רונאלדו וזה היה יפה. למרבה הצער, התמודדנו עם ברצלונה הטובה ביותר אבל כשז'וזה מוריניו הגיע למרבה המזל העניינים התאזנו מעט".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...