"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברצלונה: ברתומאו יודיע היום על התפטרות?

הנשיא ג’וזף ברתומאו עשוי היום לשבור את הכלים במידה והשלטון בקטאלוניה לא ידחה את הצבעת אי האמון נגדו • האם ליאו מסי סוף סוף יהיה מרוצה?

,עודכן
צילום: אי-פי // ג'וסף מריה ברתומאו. רק מאיים?

עוד יום קריטי בברצלונה. האם ההנהלה הנוכחית בראשותו של הנשיא ג’וזף ברתומאו, עשויה להתפטר כבר היום? בספרד מדווחים החל מאמש כי בסיומו של ישיבת הנהלת שמתוכננת להיום (שני) בצהריים, הנשיא עשוי לממש את האיומים ולעזוב מיידית את כסאו המתנדנד.

הסיבה: ברתומאו ממתין לראות האם השלטון בקטאלוניה לא ידחה את הצבעת אי האמון נגדו, שמתוכננת להתקיים בתחילת חודש נובמבר ובמידה והתאריך יישאר על כנו, ההנהלה הנוכחית בראשותוו, עשויה להתפטר כבר ביממה הקרובה.

עוד מדווח כי חברי הדירקטוריון של ברצלונה אינם מתלהבים מהאפשרות שהישיבה המכרעת תתקיים דרך הזום, אבל למרות נגיף הקורונה שמורגש היטב גם בספרד ועקב הנחיות הריחוק החברתי, קיים מצב שהשלטונות המקומיים יחליטו בסופו של דבר לקיים את הישיבה במשרדים בקאמפ נואו, כמובן תחת כל ההנחיות הדרושות.

יצוין כי ברתומאו, שטוען כי המועדון חייב לדחות את ההצבעה כדי להתכונן כראוי למשימה, ובמקביל מבקש לקיים את ההצבעה לא רק במשרדי קאמפ נואו, עשוי "לשבור את הכלים", במידה וטענותיו לא יתקבלו וההצבעה אכן תצא לדרך כבר היום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר