"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פפה לא מרוצה מכמות דקות המשחק בארסנל: "רוצה שהחיוך יחזור"
השחקן היקר בתולדות התותחנים פתח רק פעם אחת העונה בפרמייר ליג: "המטרה שלי היא לשחק יותר כדי להיות שמח" • על תפקיד הסופר-סאב: "זה לא בשבילי"
צילום: GettyImages // פפה. לא מרוצה

פפה לא מרוצה מכמות דקות המשחק בארסנל: "רוצה שהחיוך יחזור"

השחקן היקר בתולדות התותחנים פתח רק פעם אחת העונה בפרמייר ליג: "המטרה שלי היא לשחק יותר כדי להיות שמח" • על תפקיד הסופר-סאב: "זה לא בשבילי"

מערכת ספורט היום
, עודכן

ניקולא פפה נרכש מליל בקיץ 2019 תמורת 57 מיליון ליש"ט, והפך להחתמה היקרה ביותר בהיסטוריה של ארסנל. למרות זאת, הקיצוני הצרפתי פתח רק במשחק פרמייר ליג אחד העונה.

כעת השחקן בן ה-25 מודה שהוא לא מרוצה מכמות הדקות שהוא מקבל תחת הדרכתו של המנג'ר מיקל ארטטה וטוען שהוא לא מעוניין בתפקיד של "סופר-סאב" מהספסל.

"המטרה שלי היא לשחק יותר, לקבל יותר דקות משחק", אמר בראיון לתקשורת הצרפתית. "שחקן שמשחק הוא שחקן שמח. הייתי שמח לשחק קצת יותר כדי להחזיר לעצמי את החיוך".

השחקן הוסיף: "ארטטה רוצה שאהיה 100 אחוז מרוכז במהלך כל 90 הדקות של המשחק, ואז אני רואה במהלך האימון ששוב אהיה מחליף במחזור הבא. המאמן מדבר איתי, יש לו גם עוזרים בשביל זה. אבל לשבת על הספסל זה מתסכל עבור כל שחקן. תפקיד של סופר-סאב? המאמן מקבל את ההחלטות שלו. זה תלוי בי להראות לו שזה לא התפקיד בשבילי".

פפה, שמייצג את נבחרת חוף השנהב, כבש 11 שערים ב-54 הופעות מאז הצטרף לארסנל מליל ב-2019.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...