"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלחמיד מתגעגע: "קשה לי מאוד בסקוטלנד"
שחקן ההגנה הישראלי של סלטיק, שמועמד לבית"ר, בווידוי לתקשורת המקומית: "אשתי והבן שלי לא הצליחו להתאקלם פה. אני בקושי יוצא מהבית. גם לפני הקורונה לא יצאתי"
צילום: אי-פי-איי // חתאם אלחמיד. בדרך לישראל?

אלחמיד מתגעגע: "קשה לי מאוד בסקוטלנד"

שחקן ההגנה הישראלי של סלטיק, שמועמד לבית"ר, בווידוי לתקשורת המקומית: "אשתי והבן שלי לא הצליחו להתאקלם פה. אני בקושי יוצא מהבית. גם לפני הקורונה לא יצאתי"

מערכת ספורט היום
, עודכן

חאתם עבד אלחמיד מתגעגע הביתה. שחקן ההגנה הישראלי של סלטיק,שמועמד לבית"ר ירושלים, התראיין הבוקר (חמישי) לתקשורת הסקוטית שם סיפר על הקשיים המשפחתיים בתקופת הקורונה.

"מאוד קשה לי", הסביר בגילוי לב, "אשתי והבן שלי לא הצליחו להתאקלם בסקוטלנד מכל מיני סיבות. לאשתי יש קריירה מאוד מוצלחת בישראל וחשבנו שהיא תוכל לעבוד גם פה, אבל זה לא הסתדר בגלל נושא רישיון העבודה.

"הילד שלי הקטן בן החמש מתקשה עם השפה ועם מציאת חברים לכן החלטנו שעדיף להם לשוב לישראל ולבקר אותי מפעם לפעם. בתקופה האחרונה, הקורונה גרמה לזה להיות בלתי אפשרי".

"אין ספק שהחיים בסקוטלנד שונים לגמרי", הוסיף הבלם, "אני רגיל ליותר חיי חברה והימים כאן עוברים יותר לאט מאשר בישראל. אני לבד פה, מסיים את האימונים ונוסע ישר הביתה. גם לפני הקורונה, בקושי יצאתי מהבית".

כזכור,אתמול פורסם ב"ישראל היום", כי אלחמיד, מעורר עניין גדול בבית"ר ירושלים. אם יסכים להגיע, ייפתח עימו משא ומתן על אף ששכרו בסלטיק מוערך בכ-500 אלף יורו לעונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...