"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
יחזור למכבי ת"א?

דיווח בהולנד: זהבי יעזוב את פ.ס.וו לבקשת אשתו

ה"טלחראף", הנחשב לאחד העיתונים הגדולים במדינת השפלה, טוען כי החלוץ יעזוב את מועדון הפאר כיוון שזוגתו שי לא מוכנה לחזור לגור במדינה לאחר שביתם נפרץ פעמיים

,עודכן
0השמעה
זהבי חוגג. יחזור לישראל?, צילום: Getty Images

אוהדי מכבי ת"א מפטנזים כבר תקופה ארוכה שערן זהבי יחזור ללבוש את המדים הצהובים, וייתכן שהם ישמחו לשמוע את החדשות בעניינו. על פי דיווח הבוקר (חמישי) ב"טלחראף" ההולנדי, אחד מהעיתונים הבכירים במדינת השפלה, החלוץ צפוי לעזוב את פ.ס.וו בסיום העונה לבקשת אשתו שי, שלא מוכנה לשוב ולגור במדינה לאחר שביתם נפרץ פעמיים בשנה האחרונה.

הדיווח מגיע בתקופה שבה זהבי מתאושש מניתוח שעבר בברכו, וכשהוא וחבריו מדורגים במקום הראשון בטבלת הליגה ההולנדית עם יתרון נקודה מעל אייאקס. בחודש הבא, ב-17 וב-24 בפברואר, זהבי צפוי להשתתף בשני מפגשים מרגשים מאוד עבורו, כאשר פ.ס.וו תפגוש את מכבי ת"א במסגרת שלב הפלייאוף של הקונפרנס ליג.

כזכור, ביתו של החלוץ נפרץ פעמיים. בפריצה הראשונה נכחו אשתו והילדים, בזמן שהוא התכונן למשחק והיה עם חבריו בחדר ההלבשה. "בסביבתו של זהבי טוענים כי אשתו לא מרגישה בטוחה יותר במדינה ולא מוכנה לחזור למדינה. באיינדהובן רוצים לראות אותו מסיים את העונה, ומנסים למצוא דרך לגשר על המצב שנוצר", נכתב בדיווח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יש לציין כי עד הפציעה זהבי סיפק יכולת טובה מאוד העונה כאשר כבש שמונה שערים ובישל שבעה ב-23 הופעות בכל המסגרות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר