"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רבע גמר ליגת האלופות: באיירן מול פ.ס.ז'
טירוף בשלב 8 האחרונות: האלופה וסגניתה ייפגשו פעמיים לקרב מרתק • ריאל מדריד תתמודד מול ליברפול • מנצ'סטר סיטי מול דורטמונד • פורטו תנסה להפתיע גם את צ'לסי
צילום: אי.פי // שחקני באיירן חוגגים בגמר נגד פ.ס.ז

רבע גמר ליגת האלופות: באיירן מול פ.ס.ז'

טירוף בשלב 8 האחרונות: האלופה וסגניתה ייפגשו פעמיים לקרב מרתק • ריאל מדריד תתמודד מול ליברפול • מנצ'סטר סיטי מול דורטמונד • פורטו תנסה להפתיע גם את צ'לסי

מערכת ספורט היום
, עודכן

טירוף.אין מילה אחרת לתאר את הגרלת שלב רבע גמר ליגת האלופות שנערכה היום (שישי) כאשר נקבע כי באיירן מינכן ו-פ.ס.ז' ייפגשו למפגש כפול שישחזר את המפגש בגמר האחרון שנערך בליסבון בו הגרמנים זכו בגביע השישי בתולדותיהם.

ניימאר, קיליאן אמבפה וחבריהם שעברו בשלב שמינית הגמר את ברצלונה, מקווים לזכות בתואר החשוב ביבשת לראשונה מאז השתלטות השייחים לפני כעשור אבל כעת יעמדו מול משימה קשה מאוד בדמות הבווארים.

עוד נקבע כי פורטו שהפתיעה את יובנטוס תפגוש את צ'לסי, ליברפול שעוברת שנה קשה בפרמייר ליג תצטרך להתעלות מול ריאל מדריד לעוד צמד מפגשים מרתק שישחזר את גמר 2018 ומנצ'סטר סיטי, הקבוצה הכי חמה באירופה תשחק מול דורטמונד וארלינג הולאנד.

בהגרלה נקבע גם סדר המשחקים בשלב חצי הגמר כאשר המנצחת בין באיירן לפ.ס.ז' תפגוש את דורטמונד או מנצ'סטר סיטי. ריאל מדריד או ליברפול יתמודדו מול פורטו או צ'לסי.

זידאן וקלופ. עוד מפגש מרתק ברבע // צילום: אי.פי.אי
זידאן וקלופ. עוד מפגש מרתק ברבע // צילום: אי.פי.אי

משחקי רבע הגמר יתקיימו ב-6 וב-7 באפריל, והגומלין שבוע לאחר מכן, ב-13 וב-14 בחודש. שבועיים לאחר מכן, ב-27 וב-28 באפריל ייצא לדרך שלב חצי הגמר ומשחקי הגומלין יתקיימו ב-4 וב-5 במאי. הגמר ייערך באיסטנבול ב-29 במאי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...