"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מעצור בנשק: רק 0:0 לריאל מדריד בבית מול קאדיס

ללא מרסלו, לוקה מודריץ', מרקו אסנסיו, רודריגו, גארת' בייל ואנדריי לונין שנדבקו בנגיף הקורונה, הבלאנקוס נעצרו • בטיס נעצרה לאחר הפסד 3:2 לבילבאו

,עודכן
0השמעה
בנזמה מאוכזב, הערב בברנבאו, צילום: אי.פי.אי

אחרי הניצחון הגדול של סביליה אתמול (שבת) על אתלטיקו מדריד, ריאל מדריד ידעה שהיא חייבת לנצח הערב את קאדיס כדי לברוח שוב לשאר הקבוצות בפסגת הליגה הספרדית. הבלאנקוס נאלצו להסתדר ללא מרסלו, לוקה מודריץ', מרקו אסנסיו, רודריגו, גארת' בייל ואנדריי לונין שנדבקו בנגיף הקורונה ובלי כל כך הרבה שחקנים, על אף היכולת המשכנעת שלה העונה היא נעצרה עם 0:0 מול האורחת הצנועה שנלחמה בשיניים כדי להוציא נקודה יוקרתית.

ריאל בטיס נעצרה אחרי ארבעה ניצחונות רצופים כשאיבדה יתרון בהפסד 2:3 לאתלטיק בילבאו. נאביל פקיר וחואנמי (עם שער 11 העונה) נתנו לקבוצה של מנואל פלגרינו יתרון 1:2, אך אינייקי וויליאמס ואוסקר דה מרקוס בדקה ה-89 העניקו לבילבאו שלוש נקודות חשובות.

גראנדה הביסה 1:4 את מיורקה בקרב תחתית חשוב. חורחה מולינה, שבקרוב יחגוג 40, הפך לשחקן המבוגר בהיסטוריה שכובש שלושער בחמש הליגות הגדולות באירופה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק נוסף:חטאפה – אוסאסונה 0:1.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר