אגוארו פרש ומירר בבכי: "עשיתי הכל, אבל לא היתה תקווה"
חלוץ ברצלונה קיים היום מסיבת עיתונאים בה הודיע באופן רשמי על ההחלטה שהתקבלה עקב בעיות הלב: "הרופאים אמרו לי שהכי טוב בשבילי זה להפסיק" • עוד הוסיף הארגנטינאי כשהוא נרגש ביותר: "זו תקופה מאוד קשה, זו ההחלטה הכי קשה שעשיתי בחיי"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
קריירה מופלאה הגיעה לסיומה מוקדם מהצפוי.חלוץ ברצלונה,סרחיו אגוארו, כינס היום (רביעי) מסיבת עיתונאים רשמית בה הודיע על פרישתו מכדורגל - בגלל הבעיות הרפואיות בליבו מהן סבל לאחרונה.
"ההתכנסות הזו נועדה ליידע את כולם שהחלטתי לעזוב את עולם הכדורגל", פתח אגוארו את דבריו. "זו תקופה מאוד קשה, ההחלטה הכי קשה שעשיתי בחיי. זו בעיה בריאותית, אך זו גם ההחלטה הטובה ביותר עבורי".
על ההמלצות המקצועיות שהובילו להחלטה הקשה: "הרופאים אמרו לי שהכי טוב בשבילי זה להפסיק. קיבלתי את ההחלטה לפני שבוע".
בהמשך אמר החלוץ: "אני גאה ומאושר על הקריירה שלי, תמיד חלמתי לשחק כדורגל. החלום שלי היה לשחק כדורגל. אף פעם לא חשבתי שאצליח להגיע לאירופה.

