"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
בברצלונה יודעים: ממפיס דפאי לא יושיע אותה
הקטלאנים עדיין תלויים בעצמם כדי להעפיל לשלב הבא בליגת האלופות, אבל עם שני שערי זכות בחמישה משחקים במפעל, סימני השאלה סביב ההולנדי גדלים
דפאי המתוסכל. צ'אבי צריך למצוא פתרון מהיר | צילום: אי.אף.פי

בברצלונה יודעים: ממפיס דפאי לא יושיע אותה

הקטלאנים עדיין תלויים בעצמם כדי להעפיל לשלב הבא בליגת האלופות, אבל עם שני שערי זכות בחמישה משחקים במפעל, סימני השאלה סביב ההולנדי גדלים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ה-0:0 המאכזב בין ברצלונה לבנפיקה ליסבון העלה הרבה מאוד שאלות לגבי יכולתם של הקטלאנים להגיע רחוק בליגת האלופות, תוך חשש גדול שמועדון הפאר ימצא את עצמו מודח כבר בסיום שלב הבתים.

במחזור הסיום בארסה תלויה בעצמה. ניצחון על באיירן מינכן והיא בשמינית הגמר. קל להגיד, קשה לבצע, בטח מול אלופת גרמניה העוצמתית, שתשמח לסיים את שלב הבתים מושלמת. במידה ובארסה לא תנצח, ניצחון של בנפיקה על קייב שאיבדה עניין ישלח את הפורטוגלים לשמינית הגמר על חשבון החבורה של צ'אבי.

האם למאמן הטרי של ברצלונה יש פתרונות מעבר להשראה, קשה להגיד בשלב זה, אך נראה שמחזיקת הגביע הספרדי יודעת דבר אחד, ההתקפה שלה מביכה, כשאצבעות מאשימות מופנות לחלוץ המוביל, ממפיס דפאי שלא מספק את הסחורה.

צ'אבי מסמן. רק שני שערים בליגת האלופות, צילום: Getty Images

בקבוצה יודעים שהוא כבר לא יושיע אותם ברגעי האמת, אלא אם יפתיע ויתעורר ברגע האמת. לברצלונה יש רק שני שערים בחמישה משחקים העונה בליגת האלופות, נתון עלוב ומהדהד וההולנדי סופג על כך ביקורת.

"הגיע הזמן לומר את האמת: ממפיס דפאי הוא לא האיש שיסחוב קבוצה ברמתה של ברצלונה", נכתב ב"מארקה", שהוסיף: "לואיס סוארס ולאו מסי לקחו איתם בפתאומיות את כל השערים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...