אלבס מניף את גביע ליגת האלופות ב-2011 | צילום: AFP

דיווח: צ'אבי נתן אור ירוק להחתמת דני אלבס בברצלונה

המגן הברזילאי יחזור בגיל 38 למועדון שבו כיכב בין השנים 2008 ל-2016 לאחר שהמאמן החדש אישר את המהלך • ההכרזה הרשמית עשויה להתקיים כבר בשבוע הבא

מאמנה החדש של ברצלונה צ'אבי נתן אור ירוק להחתמתו של המגן הברזילאי דני אלבס, וההכרזה הרשמית צפויה להתקיים כבר בשבוע הבא, כך מדווחים היום (שישי) בתקשורת הקטלאנית.

המגן בן ה-38 סיים את חוזהו בסאו פאולו לפני כחודש והציע את עצמו לקבוצתו לשעבר בראיון ל"ספורט": "אם ברצלונה צריכה אותי, שרק תתקשר. אני חושב שאני עדיין יכול לתרום בכל קבוצה, אבל בבארסה יותר, בגלל הצעירים שיש להם עכשיו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אלבס זכה ב-23 תארים קבוצתיים במועדון הקטלאני ולפחות על פי דבריו, עדיין חושב שיכול לתרום גם בגילו המתקדם. מאז שעזב את בארסה ב-2016 שיחק אלבס ביובנטוס ובפריז סן ז'רמן וב-2019 חזר למולדתו ושיחק בשנתיים האחרונות במדי סאו פאולו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...