"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: סטיבן ג'רארד ימונה למאמן אסטון וילה ב-48 השעות הקרובות

האנגלי מוכן לעזוב את גלזגו ריינג'רס ולהתקדם ליעד הבא - הפרמייר ליג • אחרי שדין סמית' פוטר ביום ראשון האחרון בעקבות חמשת ההפסדים הרצופים בליגה - נדמה שוילה מצאה את האיש הבא שלה על הקווים

,עודכן
0השמעה
סטיבן ג'רארד. הפרמייר ליג קוראת לו, צילום: גטי אימג'ס

היעד הבא יגיע כבר ב-48 השעות הקרובות?על פי הדיווחים היום (רביעי), סטיבן ג'רארד - מאמן גלזגו ריינג'רס - יחתום באסטון וילה ויחליף את דין סמית' בתפקיד.

ביום ראשון האחרון, סמית' פוטר מאימון וילה אחרי חמישה הפסדי ליגה רצופים. ראשי המועדון רוצים לראות את ג'רארד על הקווים והוא כאמור פתוח לחזרה לפרמייר ליג - הפעם בתור מאמן.

הסקוטים כרגע אומרים שלא נוצר כל קשר עימם לגבי המאמן האנגלי, אך על פי כל הדיווחים, העניינים ייסגרו ביומיים הקרובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"סטיבי ג'י" הוביל בעונה שעברה את הריינג'ס לאליפות ראשונה אחרי עשור והסקוטים בוודאי היו שמחים להשאיר אותו אצלם, אך לסרב להצעה מהפרמייר ליג זה לא עניין פשוט, בטח לא עבור אחד הקשרים הטובים בתולדות אנגליה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר