"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הליגה האיטלקית: 0:1 לאינטר על ורונה, יובנטוס מעדה
מתאו דרמיאן כבש בדקה ה-76 והעניק לקונטה שלוש נקודות חשובות בדרך לאליפות • הפער בפסגה: 13 נקודות • מוראטה נכנס כמחליף במחצית וסחט 1:1 מול פיורנטינה
צילום: רויטרס // דרמיאן מקרב את אינטר לאליפות

הליגה האיטלקית: 0:1 לאינטר על ורונה, יובנטוס מעדה

מתאו דרמיאן כבש בדקה ה-76 והעניק לקונטה שלוש נקודות חשובות בדרך לאליפות • הפער בפסגה: 13 נקודות • מוראטה נכנס כמחליף במחצית וסחט 1:1 מול פיורנטינה

מערכת ספורט היום
, עודכן

אינטר ממשיכה להתקרב לקראת זכייה באליפות איטליה. הנראזורי סיימו הערב (ראשון) ב-0:1 ביתי מול ורונה במסגרת המחזור ה-33, אחרי שתי תוצאות התיקו במשחקים הקודמים.

המארחת חיכתה עד לדקה ה-76 אז מתאו דרמיאן, שנכנס כמחליף בדקה ה-65, כבש את השער היחיד במשחק. לקבוצה של אנטוניו קונטה יש כעת 79 נקודות והיא מובילה ב-13 נקודות על מילאן השנייה (שתשחק מחר מול לאציו), כשנותרו עוד 5 מחזורים עד לסיום העונה.

כריסטיאנו רונאלדו // צילום: רויטרס
כריסטיאנו רונאלדו // צילום: רויטרס

במשחק נוסף, יובנטוס איבדה נקודות. החבורה של אנדראה פירלו התארחה אצל פיורנטינה וסיימה ב-1:1. דושאן ולאחוביץ' העלה את המארחת ליתרון בפנדל בדקה ה-29, אבל אלברו מוראטה נכנס כמחליף במחצית וכבר בדקה הראשונה שלו על הדשא איזן בגולאסו לחיבורים אחרי בישול של חואן קוואדראדו (46). יובה נמצאת במקום השלישי והיא רחוקה 13 נקודות מאינטר המוליכה.

עוד הערב באיטליה:בנבנטו – אודינזה 4:2, קליארי – רומא 2:3, אטאלנטה – בולוניה (21:45).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...