"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הראשונים להיכנס להיכל התהילה בפרמייר ליג: אלן שירר ותיירי הנרי
הסמל הגדול של ניוקאסל והצרפתי שהיה שנים האיש הכי חשוב בארסנל זכו לכבוד אדיר • שירר: "כל מה שרציתי זה להיות כדורגלן מקצועי. זה היה החלום שלי לעשות את זה, לזכות בגביעים ולכבוש בסנט ג'יימס פארק" • הנרי: "כשהייתי צעיר, רק ניסיתי להשיג זוג נעליים"
צילום: אי.אף.פי

הראשונים להיכנס להיכל התהילה בפרמייר ליג: אלן שירר ותיירי הנרי

הסמל הגדול של ניוקאסל והצרפתי שהיה שנים האיש הכי חשוב בארסנל זכו לכבוד אדיר • שירר: "כל מה שרציתי זה להיות כדורגלן מקצועי. זה היה החלום שלי לעשות את זה, לזכות בגביעים ולכבוש בסנט ג'יימס פארק" • הנרי: "כשהייתי צעיר, רק ניסיתי להשיג זוג נעליים"

מערכת ספורט היום
, עודכן

אלן שירר ותיירי הנרי - צמד החלוצים האגדיים של ניוקאסל וארסנל, נבחרו להיות שני השחקנים הראשונים שייכנסו להיכל התהילה של הפרמייר-ליג, כך פורסם היום (שני).

שירר הוא מלך השערים של הפרמייר-ליג בכל הזמנים, לאחר שכבש 260 שערים לאורך 14 עונות במדי המגפייז ובלקבורן. חלוץ נבחרת אנגליה שזכה בתואר האליפות בעונת 1994-95 עם הרוברס, הוא השחקן היחיד שכבש 100 שערים בליגה עבור שני מועדונים שונים.

"אני מרגיש כבוד גדול להצטרף להיכל התהילה", אמר שירר בהודעה לתקשורת. "כל מה שרציתי זה להיות כדורגלן מקצועי. זה היה החלום שלי לעשות את זה, לזכות בגביעים ולכבוש בסנט ג'יימס פארק, ללבוש את מספר 9, נהנתי מכל דקה מזה".

הנרי, חלוץ נבחרת צרפת לשעבר, הוא גדול כובשי ארסנל בכל הזמנים עם 175 שערי פרמייר ליג ב-258 משחקים. הוא זכה פעמיים באליפות והיה אחד השחקנים המרכזיים בעונת 2003-04, אז סיימו התותחנים את העונה ללא הפסד. כמו כן, הוא גם סיפק שיא בישולים עם 20 כאלה בעונת 2002-03.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"להיכלל לצד אלן שירר כשני השחקנים הראשונים שמצטרפים להיכל התהילה של הפרמייר ליג זה יותר ממיוחד" אמר הנרי. "כשהייתי צעיר, רק ניסיתי לוודא שאוכל להשיג זוג נעליים ועכשיו אנחנו מדברים על היכל התהילה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...