עונת 2021/2022 בבונדסליגה תצא הערב לדרך (21:30), כשמנשנגלדבאך (מכוונת לטופ 4) תארח את האלופה בתשע העונות האחרונות באיירן מינכן.
הבווארים צפויים לשוב ולהשתעשע בליגה הגרמנית, גם בלי לרשום חיזוק משמעותי לסגל ועל אף שנפרדו מהבלם המצוין דויד אלאבה שעבר לריאל מדריד.
על הקווים יעמוד יוליאן נאגלסמן, שבגיל 34 בסך הכל קיבל לידיו את קבוצת הענק והביא איתו את הבלם דאיו אופמקאנו (נקנה ב-42.5 מיליון יורו) מר.ב לייפציג, אחת משתי קבוצות שחולמות לנשל את באיירן מהתואר.
"יש לגלדבאך קבוצה חזקה ושאפתנית", אמר המאמן לקראת פתיחת הליגה, "הם יריבים קשים לפתוח איתם את העונה. לכל קבוצה יש מוטיבציה נוספת כשהיא פוגשת את באיירן מינכן. כולם רוצים למנוע מאיתנו לזכות בתואר העשירי ברציפות".
לצידה תהיה זאת בורוסיה דורטמונד, שהצליחה לשמור על ארלינג הולאנד. הנורבגי, כנראה בעונתו אחרונה בבונדסליגה, ינסה לאתגר את רוברט לבנדובסקי בקרב על נעל הזהב הגרמנית.
