"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
מגיב למתקפה הגזענית

סאקה: "לא מאחל לאף אחד מה שעברנו"

הצעיר שספג לא מעט אש אחרי החמצת הפנדל המכריע נגד איטליה בגמר היורו, מגיב לראשונה על אירועי המשחק, ועל הגזענות שחווה לאחר מכן: "ידעתי מהי כמות השנאה שאני הולך לקבל" • 4 עצורים בעקבות התקריות הגזעניות באנגליה כלפי השחקנים

,עודכן
0השמעה
שואו ופיליפס מנחמים את סאקה, צילום: EPA

בוקאיו סאקה, השחקן הצעיר של נבחרת אנגליה, שהחמיץ את הפנדל האחרון נגד איטליה בגמר יורו 2020 וספג על כך לא מעט, מגיב לראשונה על האירועים באנגליה וברשתות החברתיות, שבין היתר כללו קריאות גזעניות נגדו, נגד מרכוס ראשפורד וג'יידון סאנצ'ו, שלושת המחטיאים בדו קרב הפנדלים.

"התרחקתי מהרשתות החברתיות למשך כמה ימים, כדי לבלות עם משפחתי ולהרהר בשבועות האחרונים. המסר הזה לא יעשה צדק, אך אני עדיין אסיר תודה על כל האהבה שקיבלתי, ואני מרגיש שאני צריך להודות לכל מי שתמך בי", אמר סאקה.

"כואב לי כל כך. הרגשתי שאכזבתי את כולם ואת אנגליה כולה, אבל אני יכול להבטיח לכם - אני לא אתן לרגע הזה או לשליליות שקיבלנו השבוע לשבור אותי".

סאקה ושני חבריו לקבוצה רשפורד וסאנצ'ו, חוו גזענות ברשת לאחר המשחק ועל כך הוא הגיב: "אני לא רוצה שאף ילד או מבוגר יצטרכו לקבל את הודעות השנאה שמרקוס ג'אדון ואני קיבלנו השבוע. ידעתי מיד את סוג השנאה שאני עומד לקבל. זו מציאות עצובה שפלטפורמות הרשת החזקות לא עושות מספיק כדי לעצור את המסרים האלה. אין מקום לגזענות או לשנאה מכל סוג שהוא בכדורגל או בשום תחום בחברה".

בתוך כך, ארבעה בני אדם נעצרו בעקבות המסרים הגזעניים שכתבו לשלושת חברי הנבחרת האנגלית ברשתות החברתיות, כך פרסמה היום התקשורת הבריטית.

UK police arrest four over racist abuse of England soccer playershttps://t.co/fn0oUm5Xiwpic.twitter.com/08KRf0YOaX

— Reuters (@Reuters)July 15, 2021
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר