מסי והתכולים-לבנים בחצי הגמר | צילום: רויטרס

קופה אמריקה: ארגנטינה הביסה 0:3 את אקוודור ועלתה לחצי הגמר

ליאו מסי חילק שני בישולים והוסיף שער בבעיטה חופשית - ושלח את הנבחרת שלו לחצי גמר אליפות דרום-אמריקה • קולומביה, שהדיחה את אורגוואי בדו-קרב פנדלים מחכה בשלב הבא (בין שלישי לרביעי, 04:00)

עוד מופע של ליאונל מסי עם שער בבעיטה חופשית ושני בישולים, סידר הלילה (בין שבת לראשון) לארגנטינה 0:3 על אקוודור ברבע גמר קופה אמריקה.

מסי אמנם החמיץ הזדמנות נהדרת במחצית הראשונה, אבל סידר בישול לרודריגו דה פול בדקה ה-40, ועוד אחד ללאטורו מרטינס בדקה ה-84. הפרעוש קינח עם שער בבעיטה חופשית בתוספת הזמן, שהיה ה-76 שלו עבור נבחרת ארגנטינה, רק אחד פחות מפלה שמחזיק בשיא השערים בנבחרת דרום אמריקאית (77).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בחצי הגמר (בין שלישי לרביעי, 04:00) תפגוש החבורה של מסי את קולומביה, שגברה על אורוגוואי בדו-קרב פנדלים (0:0). עוד לפי כן, ברזיל תשחק נגד פרו בחצי הגמר הראשון (בין שני לשלישי, 02:00).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...